BJELI BI I HOLIVUD MOGAO DA POZAVIDI NA RASKOŠU U KOJEM ŽIVI: Mnogi su ovako nešto samo na FILMU videli, kakva KUĆA
Dragan Bjelogrlić, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

dom

BJELI BI I HOLIVUD MOGAO DA POZAVIDI NA RASKOŠU U KOJEM ŽIVI: Mnogi su ovako nešto samo na FILMU videli, kakva KUĆA

Bjela je sa porodicom sagradio luksuzan dom u Beogradu

Objavljeno: 23:15h

Dragan Bjelogrlić koji je trenutno u centru pažnje domaćih i svetskih medija zbog filma "Čuvari formule", više od 25 godina uživa u ljubavi sa izabranicom Majom, koja mu je podarila sina Alekseja i ćerku Miu.

On se vešto trudi da privatni život sačuva daleko od radoznalih očiju javnosti, ali je u jednom intervjuu, pre više od 15 godina, otkrio je kako Maju posle samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda.

Posle uzbudljivog beogradskog noćnog provoda, u praskozorje, glumac je odvezao Maju do Barande. Stali su ispod drveta i on je, pokazujući joj kuću i veliko dvorište, rekao: "Probaj sve ovo da obuhvatiš jednim pogledom. Ako budeš pametna, ovde će rasti tvoja deca".

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Tako je i bilo. Bjela je sa porodicom sagradio je luksuzan dom u Beogradu na kome mogu da mu zavide i holivudske zvezde Kada je glumac okupio svoje kolege jednog zimskog dana u svojoj kući, druženje je ovekovečio fotografijom na kojoj smo videli kako stvarno živi glumac.

Vrhunski glumci na čelu sa proslavljenim Bjelom prikupili su mnoštvo lajkova, međutim, pratiocima je za oko zapao veoma prostran i sa stilom opremljen dom u kome dominira zlatna i bež boja, moderan nameštaj, a posebnu pažnju privukao je jedan starinski luster koji je prostoriji dao ekstravagantnu notu.

Osim raskošne dnevne sobe na Instagramu legende, mogli smo da zavirimo i u njegovu radnu sobu rezervisanu isključivo za poslovne planove i sastanke. Osim stola od punog drveta, imali smo prilike da vidimo i fotelju, lampu i laptop, kao i brojne postere i slike na zidovima.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.