"SLUŽBENIK NIJE MOGAO DA VERUJE" Žika Šarenica ima OGROMNU PENZIJU, pametno štedeo - sad PUN KAO BROD
Žika Šarenica, Foto: Vladimir Sporčić

mašala

"SLUŽBENIK NIJE MOGAO DA VERUJE" Žika Šarenica ima OGROMNU PENZIJU, pametno štedeo - sad PUN KAO BROD

Bivši voditelj je izjavio kako je službenik ri puta proveravao jer nije mogao da veruje koliku penziju ima Žika Šarenica

Objavljeno:

Živorad Žika Nikolić godinama je bio omiljeno lice na malim ekranima, a sada se povukao i vodi miran život van kamera.

Ipak, sada je gostujući u jednoj emisiji progovorio o finansijama, i mladima dao savet. On je ispričao da sada ima veliku penziju, ali zahvaljujući tom što je sam sebi dodatno uplaćivao novac u penzioni fond.

- Baš kada ste spomenuli penziju, hoću da kažem svim mladim ljudima, uspešnim, koji sada zarađuju da ne brzaju za kešom, nego da sve što zarade pošalju u neko knjigovodstvo koje će to plasirati u penzioni fond. Kada dođeš, onda se začude ljudi. Kada sam otišao 2016. godine da proverim kolika mi je penzija, službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava - započeo je Nikolić, pa nastavio:

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

- Rekao je da ću imati veliku penziju, pa je opet otišao da proveri. Šta je tu čudno? Tajna je u tome što je mene pokojni Aleksandar Tijanić naučio da to tako radim. Svi posrgnu za keš, olako ga troše i nekim danima nemaju ni za piće. Najbolje je ovako, imaš sasvim pristojnu penziju. Dosta kolega je tako, dosta su zarađivali, a vreme prođe. Para se lako potroši.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.