KRVNI SUDOVI KAO DA IMA 70 GODINA, KOSTI SAME PUCAJU: Supruga poznatog SRBINA progovorila o BOLESTI, REČI RAZARAJU
Marija Bulat u kolicima, Foto: Printscreen/Instagram/marija_bulat

POTRESNO

KRVNI SUDOVI KAO DA IMA 70 GODINA, KOSTI SAME PUCAJU: Supruga poznatog SRBINA progovorila o BOLESTI, REČI RAZARAJU

Marija bije tešku zdravstvenu bitku, a ovo je njena ispovest

Objavljeno:

Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat, nedavno je objavila na svom Instagramu fotografiju u kolicima i zabrinula pratioce.

Marija bije tešku zdravstvenu bitku, istakla je da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina.

Boluje od anemije i dva autoimuna oboljenja.

Marija Bulat
foto: Espreso

- Imam tešku anemiju nepoznatog uzroka, dva autoimuna oboljenja i limfadenopatiju, što sve izaziva ta anemija. To je bolest krvi koja predugo traje... Imala sam problem sa kičmom, jako sam se gojila tokom trudnoća, a troje dece nije malo. Dok sam radila u policiji radila sam posao koji nije baš pogodan položaj za kičmu, trenirala sam tenis dugo i to je ostavilo posledice na moja leđa. Zašto koske same pucaju... Trpeći taj bol došlo je do deformiteta tela, odnosno skolioze i kifoze. Sama činjenica da ti je kost sama pukla i prelomila se i da može da naprsne i druga i treća, to je znak za uzbunu da nešto nije u redu. Sada se borim da se osposobim - istakla je Marija koja je potok otkrila šta ju je navelo da se u tim teškim trenucima bori, a ne da odustane.

- Deca i oči moje majke su me terale da se borim. Njena tuga kada mene vidi takvu... Momenat kada smo vozili decu u kolicima, kao da ih zabavljamo na moru. Kad je sin krenuo da mi pada na ivičnjak, a moje telo nije moglo da odreaguje. Nisam mogla da se savijem i da mu pomognem, mislim da se nije povredio samo zato što je gledao u mene i dočekao se na laktove. Sva ta želja da idem sa njima u park, da treniram, da se bavim sportom, da izađem sa svojim mužem, da osvanem i da kažem mami da sam dobro, da mi nije ništa... To me je nateralo da se borim - istakla je Bulatova žena.

Marija Bulat
foto: Espreso

Suicidne misli, kako kaže, nikada nije imala, ni u najtežim momentima borbe.

- Fizičke stvari obavlja tata, ali ja sam stalno uz njih. Ne smem da posustanem, nekad mi je teško, ali borim se, idem na terapije. Bitno mi je da sam živa svojoj deci, makar i u kolicima. Tada znaš na čemu si. Naučiš da živiš tako. Ako se u glavi predaš, nikome nisi dobar. Nikada nisam pomišljala o suicidu, ni u tim trenucima - rekla je Marija Bulat i otkrila šta joj lekari predviđaju.

- Rekli su kad prestane da me boli, to što me je onesposobljavalo da hodam, te frakture, to će značiti da one zarastaju. Tek treba da dođem do pravih terapija, biće to mukotrpno, ali nisam ni prva ni poslednja - istakla je ona.

1 / 5 Foto: prentscreen/instagram/MARIJA BULAT

Najteži trenutak bio joj je kada joj je drugarica, koja je inače doktorka, rekla da je njeno stanje neizvesno.

- Kada mi je prijateljica koja je doktorka rekla: "Ne znam šta da ti kažem, naredna 72 sata su neizvesna", to mi je bilo najteže. Kod njih postoje samo dve reči - stabilno i nestabilno. Ja nisam ni svesna još uvek šta sam prošla - drhtavim glasom ispričala je Marija Bulat, supruga našeg poznatog pevača, u emisiji "Život piše".

Bonus video:

09:19

Vesna Zmijanac nastup

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.