HARALA DOMAĆOM SCENOM, A SADA ISPLIVAO DETALJ IZ PROŠLOSTI: Život joj visio o KONCU, bila svedok SUROVOG OKRŠAJA
Pevačica, Foto: M.M./ATAImages

kazala je sledeće

HARALA DOMAĆOM SCENOM, A SADA ISPLIVAO DETALJ IZ PROŠLOSTI: Život joj visio o KONCU, bila svedok SUROVOG OKRŠAJA

Šokčićeva se prisetila jednog nastupa koji se dogodio davnih godina

Objavljeno:

Vanesa Šokčić je devedesetih bila sinonim za dobar provod. Danas, pa otkako se i pojavila u „Južnom vetru", ponovo je sve uhvatila „ista ona stara euforija", na čelu sa njenim hitom „Četiri strane sveta" koji se zbog pomenutog projekta iznova zavrteo.

– Otkad sam se pojavila u seriji, počela je ponovo euforija kao devedesetih. Vratila su mi se sećanja iz tog doba i nije slučajnost što sam baš ja odabrana za tu scenu - prokomentarisala je pevačica, prenosi „Grand onlajn", a ona je zatim nastavila o tome kako se za razliku od nekih svojih koleginica ipak ne bi oprobala i u glumi.

– Što se tiče glume ne, a da otpevam pesmu u seriji ili filmu, to svakako da - iskrena je bila Vanesa.

Inače, u vreme njene najveće popularnosti vladala su teška vremena, a nije tajna da je često pevala i na proslavama raznih kriminalnih grupa koje su tada harale, napominju pomenuti mediji. Ona, pak, tvrdi da se za svoj život nikada nije bojala, ali ne može da kaže da „tu i tamo nije bilo problema".

– Nisam se nikada uplašila za svoj život. Nisam nikad imala problem kada sam pevala na takvim proslavama, ali se desio problem na gostovanju u diskoteci. U Nemačkoj smo pevale Milena Plavšić i ja i, upali su unutra: „Lezite“, pištolji... Ležale smo ispod stola jedno petanest minuta i onda su odveli gazdu – ispričala je pevačica.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.