VREME JE DA CELA SRBIJA OVO VIDI! NIKOLA KOJO U ZAGRLAJU FOLK PEVAČICE: Ona je danas NAJBOGATIJA na ESTRADI
Nikola Kojo, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Osvojila ga je

VREME JE DA CELA SRBIJA OVO VIDI! NIKOLA KOJO U ZAGRLAJU FOLK PEVAČICE: Ona je danas NAJBOGATIJA na ESTRADI

Fotografija Nikole Koja glavna je tema u javnosti

Objavljeno: 18:39h

Velikan našeg glumišta, Nikola Kojo jedan je od omiljenih glumaca kako starijih tako i mlađih generacija, a u poslednje vreme češće ga viđamo na malim ekranima budući da je veoma poslovno angažovan i da vredno radi na brojnim televizijskim projektima.

I pored ogromne slave, glumac svoju privatnost ne izlaže preterano javnosti, sa suprugom i ćerkama se retko se pojavljuje, međutim svaka fotografija Nikole Koja koja na društvenim mrežama i portalima osvane svedoči da je on i te kako druželjubiv.

Sa prijateljima i kolegama on je često viđen, rado se fotografiše i na društvenim mrežama te trenutke deli sa fanovima, a sada je jedna, doduše više od tri decenije stara slika, izazvala značajnu pažnju i mnoštvo komentara na "Instagramu".

I pored ogromne slave, glumac svoju privatnost ne izlaže preterano javnosti
I pored ogromne slave, glumac svoju privatnost ne izlaže preterano javnostifoto: Z. Milutinovic/ATAImages

U zagrljaju svog dugogodišnjeg saradnika i velikog prijatelja Dragana Bjelogrlića i jedne od najvećih balkanskih muzičkih zvezda Dragane Miroković, pozirao je slavni glumac, a fotografija Nikole Koja u ovakvom društvu u prvi mah je iznenadila mnoge.

Budući da su Koja i Bjela zaigrali zajedno u mnogo kultnih filmova i serija i da su decenijama unazad dobri prijatelji, partneri u filmovima i borci za bolju glumačku scenu u Srbiji, nije nikakvo čudo što ih vidimo za istim stolom, međutim kako vlada opšte mišljene da se glumci ne druže sa estradom, mnogi su se zapitali otkud sa njima Dragana.

Ipak, sudeći po popularnosti ove družine, posebno te 1990. godine kada su kao i danas bili neprikosnoveni, svako na svom polju, oni su se neminovno sretali i po svemu sudeći lepo družili, a i profesije su im se ukrštale.

Fotografija Nikole Koja u zagrljaju popularne pevačice zapalila društvene mreže.
Fotografija Nikole Koja u zagrljaju popularne pevačice zapalila društvene mreže.foto: Instagram printscreen/estradni.arhiv

Dragana je, kako je svima poznato imala iskustvo i u glumačkim vodama, a i ova fotka je iz perioda popularnog filma „Slatko od snova“, u kojem je tumačila glavnu ulogu.

Sve u svemu reklo bi se da se ekipa tada odlično provodila, te je i fotografija Nikole Koja, Dragana Bjelogrlića i Dragane Mirković zaista jedna predivna uspomena, a da li se njihovo druženje nastavilo i u sadašnjost nije poznato široj javnosti.

Bonus video:

01:09

Izjava Nikola Kojo: Srbija ima puno talentovanih mladih glumaca

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.