MAJA BEROVIĆ OTVORILA DUŠU ZA ESPRESO: Pevačica OBARA REKORDE, posle porođaja izgleda kao DEVOJČICA
Maya Berović, Foto: Nemanja Princolio

intervju

MAJA BEROVIĆ OTVORILA DUŠU ZA ESPRESO: Pevačica OBARA REKORDE, posle porođaja izgleda kao DEVOJČICA

Espreso ekipa se nalazi na crnogorskom primorju odakle vas izveštavamo o aktuelnostima

Objavljeno:

Sinoć je publika u glas pevala pesme sa novog albuma čuvene Maye Berović koji nosi naziv ''Milion''. Senzacionalni i energični nastup zavodljive pevačice je sinoć oduševio sve prisutne.

Ljubav prema publici koju gaji je jedinstvena, a očigledno je i uzajamna čim je i sinoć Top Hill kao i do sada bio ispunjen dobrim pesmama i popularnom muzikom.

- Na svim svojim koncerima se osećam sjajno. Mislim da svaki pevač koji se bavi ovim poslom teži ka tome da ima posećene nastupe i koncerte - počinje Maya za naš portal.

 Senzacionalni i energični nastup zavodljive pevačice je sinoć oduševio sve prisutne.
Senzacionalni i energični nastup zavodljive pevačice je sinoć oduševio sve prisutne.foto: Nemanja Princolio

Svedoci smo da pevačica kroz svoj muzički opus primenjuje drugačije koncepte i svaku etapu uokviri u album. Oprobala se u raznim stilovima, dostigla vrh karijere. A nas je zanimalo kako uspeva da se pronađe u pričama koje nisu njene lične:

- Malo je pesama u mojoj karijeri koju sam ja snimila po svojoj priči sem pesme "Lav". Razmišljam o temama u kojima se ljudi pronalaze. Jako sam emotivna i mislim da svaki čovek može da doživi tuđu sreću i nesreću onako istinski.

Sinoć je publika u glas pevala pesme sa novog albuma čuvene Maye Berović koji nosi naziv ''Milion''
Sinoć je publika u glas pevala pesme sa novog albuma čuvene Maye Berović koji nosi naziv ''Milion''foto: Nemanja Princolio

Iako je u rangu sa najvećim zvezdama u čitavom regionu, primetili smo da Maya bez ustručavanja daje priliku mladim neafirmisanim saradnicima:

- Mislim da generalno ne igra ulogu da li je neko poznati autor ili nije. Itekako smaram da u mladim ljudima čuče veliki talenti i za pisanje i za komponovanje. Znam kako je meni bilo, zato sam tu da im se nađem.

Pevačice Milica Pavlović i Aleksandra Prijović izdale su albume u slično vreme i zakazale koncert u Areni. Da mora da bira, čiji koncert bi pre posetila:

- Teško je to reći jer bi značilo da neku više ili manje favorizujem. Obe su mlade i zaslužuju velike koncerte. Dokaz su da se zaista predanim radom mogu napraviti velike stvari. A ako baš moram da biram, onda neka to bude Aleksandrin.

Bonus video:

00:45

Maja Berović proslavila 1. rođendan sinu

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.