VATRENOJ BRINETI JE JEDNA ODLUKA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Ostavila je OZBILJAN POSAO i sada OVAKO ZARAĐUJE
Ena Luna, Foto: Printscreen Instagram/ENALUNA

da li ste znali?

VATRENOJ BRINETI JE JEDNA ODLUKA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Ostavila je OZBILJAN POSAO i sada OVAKO ZARAĐUJE

Ena je godinama bila zaposlena u jednoj prestižnoj kompaniji, od čega je odustala nakon vrtoglavog uspeha u svetu influensera.

Objavljeno: 21:46h

Novosađanka Ena Čubrilo, poznatija kao Ena Luna, važi za jednu od najuticajnijih influenserki u Srbiji. Osim toga, ona je modna blogerka, mama Nastje i Daše, supruga, a po struci - diplomirani ekonomista.

Ena se pre par godina odvažila da napravi radikalnu životnu promenu, kada je napustila stalan posao "od devet do pet" i, od bloga koji joj je bio samo hobi, napravila unosan biznis. Danas je samo na Instagramu prati oko 200 hiljada ljudi, njene odevne kombinacije mnogi kopiraju, a svaki kozmetički proizvod koji ona preporuči, munjevitom brzinom nestaje sa rafova.

Iza sebe ima brojne saradnje sa poznatim modnim i kozmetičkim brendovima, a nedavno je proslavila 33. rođendan, kada je i lansirala svoj brend naočara, "Luene".

Svoj hobi je pretvorila u biznis od kog danas odlično živi. Među već afirmisane srpske influensere, Ena je ušetala spontano, ali je danas ipak prisutna na svakom događaju na kojima se i njene kolege pojavljuju.

"To je bila hrabra, ali i luda odluka"

Ena je godinama bila zaposlena u jednoj prestižnoj kompaniji, od čega je odustala nakon vrtoglavog uspeha u svetu influensera. Jednom prilikom je otkrila kako je donela odluku koja joj je život promenila iz korena.

- Iskreno, sa ove tačke gledišta to mi je vrlo verovatno jedna od najboljih odluka koje sam donela u životu, ali u tom momentu mi je bilo prestrašno saopštiti roditeljima, suprugu i celom svom okruženju da napuštam stalni posao zbog neke nove vrste posla, zbog virtuelne stvari koja i nije opipljiva, odnosno zbog toga što ne odlazim u neku kancelariju i nešto radim. Imala sam zaista podršku i porodice i prijatelja i srce mi je puno zbog toga. To jeste bila hrabra, a priznajem i malo luda odluka, ali je najbolja za mene. Mogla sam napokon da se posvetim nečemu što obožavam, što mi prija i u čemu se pronalazim. Kada se to iz hobija pretvorilo u posao, mogla sam da skupim hrabrosti i da se posvetim samo tom poslu i zbog toga mi je drago - ispričala je Ena svojevremeno.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.