INFEKCIJA SE RAŠIRILA, OPERACIJA JE BILA NEMINOVNA: Maja Berović 20 dana bila ODVOJENA OD BEBE, nije bilo lako
Maja Berović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

lavica!

INFEKCIJA SE RAŠIRILA, OPERACIJA JE BILA NEMINOVNA: Maja Berović 20 dana bila ODVOJENA OD BEBE, nije bilo lako

Maja Berović je ovo mesecima krila

Objavljeno:

Maja Berović je prošle godine postala majka, kad je rodila naslednika Lava, a malo potom je čak dva puta završila na operacionom stolu.

Godinu dana je ćutala o razlogu operacija, a sad je otkrila zašto je imala intervencije na nozi.

- Pesma "Lav" je nastala tokom jednog životnog perioda koji je meni bio jako jako težak i stresan, s obzirom na to da sam pre toga postala majka... A, kada postanete majka, nekako drugačije gledate na život i uopšte na zdravlje. Važno vam je da budete zdravi da biste, prosto, mogli da budete roditelj - rekla je na početku Maja Berović.

- Imala sam taj neki, da kažem, nemili period, gde sam imala zdravstveni problem, operisala sam nogu... Imala sam strašnu infekciju noge. I u tom momentu ja sam negde imala mislila da ja možda neću moći više da se bavim ovim poslom, zato što je sve bilo jako napeto i neizvesno - dodala je ona za "Telegraf".

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- U tom najgorem periodu nastala je pomenuta pesma. Napisala ju je moja prijateljica Ana Stamenković koja je živela sa mnom taj period, najgori u životu. Jedan dan je došla i donela mi je pesmu, a to je bila i prva pesma koju sam ja dobila. Ušla je u bolnicu gde sam ležala između dve operacije. U tom trenutku sam bila u jednom teškom fizičkom i psihičkom stanju. Ona je ušla i rekla: "Znam da ti nije ni do pesme ni do čega ali samo pročitaj da vidiš". Ja sam joj rekla: "Nemoj, Ana, molim te sada, zaista mi nije ni do čega", ali je insistirala da pročitam. I zaista, kada sam pročitala, videla sam koliko je mog psihičkog i emotivnog stanja i svega u toj pesmi, da sam ja u tom momentu dobila nekakva krila i nekakvu želju da ustanem iz tog kreveta i da krenem u normalan život - navela je Maja.

- To je prosto priča koja je opisivala taj period gde sam ja bila u potpunom emocionalnom rastrojstvu. Dvadeset dana odvojena od deteta... Od te pesme je sve nekako krenulo bolje i hvala dragom Bogu ja sam danas tu i sve je nekako iza mene i imamo tu predivnu pesmu - zaključila je pevačica.

Bonus video:

00:45

Maja Berović proslavila 1. rođendan sinu

(Espreso/Blic/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.