KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ODGOVORIO CARU NA PROZIVKE: Poručio mu da će jednu stvar MORATI da URADI kako bi ga PUSTIO
Kristijan Golubović i Filip Car, Foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages

BRUTALNO

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ODGOVORIO CARU NA PROZIVKE: Poručio mu da će jednu stvar MORATI da URADI kako bi ga PUSTIO

Kristijan Golubović poručio je da Filip Car mora da klekne i da mu se izvini.

Objavljeno:

Kristijan Golubović se oglasio za domaće medije, kako bi uzvratio na prozivke koje mu je uputio Filip Car putem društvene mreže TikTok.

Mnogi objavljuju video snimke kada Car govori protiv Kristijana, a sada je Golubović uzvratio "paljbu" Caru, kada je čuo da je Filip izjavio da ne želi probleme ni sa kim.

Kristijan nije štedeo reči kada je u pitanju Car, te je vidno isprovociran poručio da se neće skinutoi sa vrata Filipu, sve dok ne bude kleknuo na kolena.

Kristijan Golubović odgovorio Filipu Caru na pretnje
Kristijan Golubović odgovorio Filipu Caru na pretnjefoto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

On se u nastavku osvrnuo i na Željka i Milicu Mitrović, kojima se zahvalio na poslu na televiziji Pink:

- Pao si sa Marsa u rijaliti, talasao slobodno i izigravao Don Žuana na najgori mogući način, ponižavajući svaku žensku osobu sa kojom je bio, pre svega! Izudarao je i pobio 76% svog iventara u Zadruzi, najveći uspeh mu je meč protiv stiropornog Deda Mraza i što je uspeo da se u njega zaljube sve one koje nije imao samo, neko koji je jako žurio na najbrži voz! Njegovo k**čenje (u prazno) u cilju plašenja malih maca od kojih se on abnormalno boji! - rekao je Golubović za Srbija Danas.

- On se boji u stvari svakoga i svačega,sve dok ne dođu fluorescentni prsluci, tada tek pokazuje koliko je besan i opasan, skakućući preko njih.... Stari rijaliti trik i stara izlizana fora za kukavice kao što je on i mnogi drugi koji se u prazno k*rče u rijaliti programima! Cenu njihovog praznog bitisanja u rijaliti programima je morala da plati crna ovca, to jest dežurni krivac, Kristijan Golubović? S tim da nikome nisam modricu a ni kap krvi pustio, a kamoli vilicu polomio. Ja da sam uradio stoti delić nasilja tih tamo nevinašaca - verovatno bih prešao staž i svima poznatog Mandele!!

Kristijan poručio da će Filip morati da klekne i da mu se izvini
Kristijan poručio da će Filip morati da klekne i da mu se izvinifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Dakle, mogu da budem razuman zbog svoje porodice i samo dve osobe sa Pink televizije, Milice i Željka Mitrovića, koji su mi dali posao i time pomogli mene i moju porodicu, a svi ostali za mene su beznačajni elementi! - rekao je.

- Tako da, dok Filip Car klovn iz Crikvenice ne klekne na kolena i ne kaže: Kristijane, izvini za sve što sam klevetao o tebi", neće me skinuti sa vrata, nikada! Ovo je za primer svim kukavicama koji pred kamerama i tastaturama pokušavaju preko velikih imena da se uzdignu, vređajući tu osobu! Tačka - zaključio je Kristijan za SrbijaDanas.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.