ŠTA SE TAJI? Da li su voditelji JAVNOG SERVISA najveći problem na RTS-u? Oglasio se i ovaj VODITELJ nakon AFERE
Jovan i Olivera, Foto: © ATA Images, Zorana Jevtić

OTKRIVENO

ŠTA SE TAJI? Da li su voditelji JAVNOG SERVISA najveći problem na RTS-u? Oglasio se i ovaj VODITELJ nakon AFERE

Reagovao je na aferu koja je uzdrmala javni servis.

Objavljeno:

Dugogodišnji voditelj RTS-a i zaštitno lice ove medijske kuće Jovan Memedović iznenadio, a mnoge i rastužio svojom odlukom da da otkaz na javnom servisu.

Tačnije, da više ne bude voditelj RTS-a, ali će i dalje kao voditelj i urednik raditi emisije u privatnoj produkciji - "Sasvim prirodno" i "Potera".

– Jovan Memedović - najbolji od nas - navela je Olivera Kovačević na svom profilu na društvenim mrežama uz fotografiju sa Memedovićem.

Omiljeni kolega
Omiljeni kolegafoto: Instagram printscreen/kovacevicolivera

Podsećamo da Oliveri Kovačević i dalje traje mandat na poziciji glavne i odgovorne urednice Zabavnog programa RTS-a, a svojom objavom je pokazala koliko ceni svog kolegu.

I nije to jedini način kako su se Olivera i kolege sa RTS-a oprostili od Memedovića, koji više formalno nije zaposlen u ovoj medijskoj kući.

Naime, na "Instagramu" je objavljen klip na kome se smenjuju kadrovi Memedovića sa kolegama. Uz taj klip kao muzička podloga je ubačena pesma "Zajedno" grupe "Film".

Oliveri Kovačević i dalje traje mandat
Oliveri Kovačević i dalje traje mandat foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Sve je dobro kada smo zajedno..." - ovo je jedan od stihova te pesme koju su voditelji i urednici sa RTS-a iskoristili da pokažu koliko im Memedović znači.

Interesntno je da se nakon svega oglasio i Dejan Pantelić, nekadašnji voditelj RTS-a, ali i "Pinka" i "Prve" i drugih televizijskih i radijskih stanica.

Oglasio se i Dejan Pantelić
Oglasio se i Dejan Pantelićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

– Da li su voditelji, novinari RTS-a najveći problem u javnom servisu? Hmmm - objavio je Pantelić status na svom profilu na "Instagramu".

I nema sumnje da će i u narednim danima, ali i u mesecima koji su pred nama, jedna od glavnih tema biti TV lica i nove potencijalne kadrovske i programske promene na javnom servisu.

Dejan Pantelić
foto: Printscreen Instagram/deki.pantelic

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.