TIJANA AJFON UPRKOS ZABRANI OTIŠLA U CRNU GORU: Otkriveno i kako!
Tijana Ajfon, Foto: NENAD KOSTIĆ

svi detalji

TIJANA AJFON UPRKOS ZABRANI OTIŠLA U CRNU GORU: Otkriveno i kako!

Starleta Tijana Ajfon pojavila se na venčanju Matore i Anite

Objavljeno:

Starleti Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijana Ajfon, juče je oko četiri sata zapaljen je automobil marke "Audi A5" ispred njenog stana na Zvezdari.

Ona je posle ovog nemilog događaja otputovala u Crnu Goru kako bi prisustvovala venčanju Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, iako ima zabranu ulaska u pomenutu zemlju. Ona je i pored toga, kako prenose domaći mediji, našla način kako da uđe bez problema.

Naime, Tijana Ajfon prošle godine proglašena je bezbednosno rizičnom osobom u Crnoj Gori, a sada je prvi put posetila ovu zemlju od kako joj je izrečena zabrana.

Tijana Ajfon na venčanju Matore i Anite
Tijana Ajfon na venčanju Matore i Anitefoto: Printscreen Instagram/marko_djedovic

Ona je morala da dobije posebnu dozvolu za ulazak s obzirom na to da mera izrečena od strane crnogorskih državnih organa još uvek važi za Tijanu, te i dalje važi za bezbednosno rizičnu osobu.

- Ona je morala da traži i dobila je posebnu dozvolu za ulazak, i to važi samo za sad. Zbog toga je i došla na venčanje, godinu dana nije kročila u Crnu Goru - ispričao je izvor.

Ovim povodom se tada oglasila i Maksimovićeva, pa je prokomentarisala navode da više ne može da letuje na Jadranu.

- Čula sam i, pravo da vam kažem, vidno sam potresena. Ne znam šta ću bez Crne Gore pored toliko egzotičnih destinacija na ovoj maloj zemaljskoj kugli. Idem kući da plačem. Ove godine nisam ni planirala da idem u Crnu Goru jer uveliko gorim u novoj kolekciji kupaćih kostima u našoj lepoj zemlji, gde i te kako uživam - izjavila je starleta tada za "Kurir".

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.