LAŽNO SE PREDSTAVLJALA? Otkrivena BRUTALNA ISTINA o NAŠOJ POZNATOJ PEVAČICI
Hurricane, Foto: Petar Radić

sve objasnila

LAŽNO SE PREDSTAVLJALA? Otkrivena BRUTALNA ISTINA o NAŠOJ POZNATOJ PEVAČICI

Šta je prava istina?

Objavljeno:

Atraktivna članica grupe "Hurricane" Miona Srećković se ranije, dok se takmičila u "Zvezdama Granda", predstavljala kao Miona Laura Srećković.

Nas je zanimalo da li Laura nije u njenoj ličnoj karti, pa se zato u međuvremenu odrekla tog imena ili postoji neki drugi razlog zašto je sada samo Miona Srećković.

- Mama mi je dala dva imena kako bih mogla da koristim oba. Želela je da uvek imam mogućnost da, ako ne želim nekome da kažem svoje pravo ime, a moram sa njim da se upoznam, da mogu da kažem da se zovem samo Laura. To je više iz fore onako. Ali s obzirom na to da sad pripadam javnom svetu, ne mogu tu foru da koristim (smeh) - rekla je Miona za Espreso.

Grupa Hurricane
Grupa Hurricanefoto: Amir Hamzagic/ATAImages

- Generalno, navikla sam na Miona i sebe identifikujem kao Miona ili eventualno Miona Laura zato što me niko ne zove samo Laura pa i sebe samu tako ne doživljavam - pojasnila je Miona za naš portal.

Članica popularne grupe je pojasnila da njoj u dokumentima zaista stoje oba imena, ali da želi u budućnosti da se predstavlja samo kao Miona Srećković.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.