"ŽIVOT JOJ JE VISIO O KONCU" Ova žena TVRDI da je za LOŠE ZDRAVSTVENO STANJE njene MAJKE odgovoran LEPI MIĆA
Lepi Mića, Foto: © ATA Images

rekao je sledeće

"ŽIVOT JOJ JE VISIO O KONCU" Ova žena TVRDI da je za LOŠE ZDRAVSTVENO STANJE njene MAJKE odgovoran LEPI MIĆA

Bivša zadrugarka je govorila o svojoj majci

Objavljeno: 13:23h

Tamara Nikolić, javnosti poznatija kao DJ Tamaris iz „Zadruge", za loše stanje majke Suzane uperila je prstom u Lepog Miću i Miljana Vračevića.

Ona je objasnila kako su „njihove reči sablje kojima su bez milosti sekli njeno srce i dušu tokom minulih devet meseci" tačno uticale na nju, te da su prethodne noći zbog njenog narušenog zdravlja završile i u Hitnoj.

- Već duže vreme, otkako smo mama i ja zajedno, ona je pod velikim stresom zbog svih gnusnih laži, uvreda, pretnji i ponižavanja koje sam doživela od strane Miroslava Pržulja (Lepog Miće) i Miljana Vračevića. Koliko god da sam je tešila i govorila joj da je to samo rijaliti i ljudi nekad izgovore ono što ne misle da bi povredili druge ljude, ona je govorila da je to stvaran život koji je ona preživljavala, ali bukvalno preživljavala svih ovih devet meseci - počela je ona za „Pink.rs", pa nastavila o tome kako je njenoj mami zbog svega život visio o koncu.

- Sinoć oko 18 sati život joj je visio o koncu. Primljena je u gradsku bolnicu u Boru i zahvaljujući stručnom timu lekara i njihovom brzom delovanju, koje ovim putem pozdravljam, iako rade u teškim uslovima pružili su svu pažnju i umeće kako bi spasili šta se spasiti može...

- Srčane tegobe su bile užasne, što ću i dokumentovati i svi su se zajedno sa mnom molili da život ne stane. Dok su je vozili vozilom hitne pomoći, molila me je, jer niko nije znao kakav će ishod biti, da se oglasim i pozdravim Miroslava Pržulja i Miljana Vračevića i poželim im svako dobro njima i njihovim porodicama i poručim da su reči sablje kojima su oni bez milosti sekli njeno srce i dušu svih ovih devet meseci. Njeno zdravstveno stanje i dalje je loše, ali naravno ne sumnjamo u stručnost naših lekara za dalji nastavak lečenja - zaključila Tamara, pa i priložila zdravstvenu dokumentaciju.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Pink/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.