LEPI MIĆA JE ČITAVU DECENIJU U RIJALITIJU: Za nekoliko SATI JE KRAJ, a sada se svi PITAJU SAMO JEDNO
Lepi Mića, Foto: Nemanja Nikolić

da li ste znali?

LEPI MIĆA JE ČITAVU DECENIJU U RIJALITIJU: Za nekoliko SATI JE KRAJ, a sada se svi PITAJU SAMO JEDNO

Završetak "Zadruge" za njega će biti traumatičan...

Objavljeno:

I dok publika sa nestrpljenjem čeka superfinale popularnog TV formata "Zadruga", s obzirom da je ovo poslednja sezona rijalitija, nameće se pitanje šta će biti sa nekim takmičarima koji praktično žive od ove vrste šoua.

Ubedljivo naduži staž pred kamerama rijalitija ima Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića.

Premda je davne 2013. godine ušao u TV format "Farmu" kao pevač, retko ko da se seća da je to njegova primarna profesija.

Lepi Mića je već 10 godina učesnik rijalitija
Lepi Mića je već 10 godina učesnik rijalitijafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Mića je učestvovao u rijalitiju "Farma" od pete, pa sve do sedme sezone, a onda je otvorio "Zadrugu" i od početka, pa do kraja ostao najstalniji stanovnik luksuznog zdanja u Šimanovcima. Pržulj će ostati upamćen u rijaliti istoriji kao inicijator mnogih sukoba, ali i kao pomiritelj, savetodavac mnogih takmičara.

Lepi Mića u rijalitiju živi sada već čitavu deceniju, a kako će funkcionisati dalje u realnom životu, ostaje da vidimo.

Lepi Mića je učesnik 'Zadruge' već šest godina unazad. Sa televizijom Pink je sarađivao i kada na su emitovali rijaliti 'Farma'
Lepi Mića je učesnik "Zadruge" već šest godina unazad. Sa televizijom Pink je sarađivao i kada na su emitovali rijaliti "Farma"foto: Espreso

- Ja očekujem da izađem zadnji, ugasim svetlo i zaključam vrata. Pozvao sam glasače na svim jezicima. Moja pojava i moje godine, neću da budem lažno skroman, ali zaslužujem da budem među 15 zadrugara. Mislim da je ovo jedan od najtežih i najžešćih rijalitija. Postali su profesinalci u blaćenju i petljanju, samo da bi bili prepoznatljivi - komentarisao je Mića dan pred finale "Zadruge".

Inače, Lepi Mića je učesnik "Zadruge" već šest godina unazad. Sa televizijom Pink je sarađivao i kada na su emitovali rijaliti "Farma". On je navodno postigao dogovor sa Velikim šefom da na nedeljnom nivou zarađuje 1.200 evra.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.