DANAS JE UMRO SIN SINANA SAKIĆA! PRIČALO SE DA GA JE ZA ŽIVOTA NAJVIŠE RAZOČARAO: Ovo je SUVA ISTINA o njima
Sinan Sakić, Foto: Dragan Kadić

isplivalo

DANAS JE UMRO SIN SINANA SAKIĆA! PRIČALO SE DA GA JE ZA ŽIVOTA NAJVIŠE RAZOČARAO: Ovo je SUVA ISTINA o njima

Istina o porodici pokojnog pevača

Objavljeno:

Rašid Sakić (45), sin pokojnog pevača Sinana Sakića, preminuo je u KPZ Sremska Mitrovica, a uzrok smrti nije poznat.

Vest o iznenadnoj smrti pojavila se na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici Loznica Grad, a porodicu su obavestili iz zatvora o Rašidovoj smrti.

Kako prenose mediji od izvora bliski porodici, neutešna majka Velida plače i ne može da dođe sebi, a uzrok iznenadne smrti još se utvrđuje.

Za Kurir iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija rekli su da se Rašid jutros nije probudio.

- Osuđeno lice R.S. se nije probudilo jutros iz sna. Obavešteni su policija, tužilaštvo i sud. Telo će biti upućeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad - rečeno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Legendarni Sinan Sakić
Legendarni Sinan Sakićfoto: Dragan Udovičić

Sinan Sakić preminuo je 1. juna 2018. godine u porodičnom stanu na Dorćolu u Beogradu, nakon borbe sa opakom bolešću. Sahranjen je u rodnoj Loznici, na muslimanskom groblju u tom gradu. Za sobom, legendarni pevač ostavio je svoje četvoro dece.

Pevač se prvi put oženio po punoletstvu sa Velidom iz Janje, sa kojom ima dvoje dece, Rašida i Medu.

Drugi brak sklopio je 1981. godine sa Sabinom, sa kojom je u braku dobio ćerku Đulkicu i sina Alena. Sabina, inače, iz prvog braka ima dva sina, Ernesta i Elvisa.

Rašid Sakić
Rašid Sakićfoto: Zorana Jevtić

Deca i nasledstvo

Sinan iz prvog braka ima sina Medu koji se bavi muzikom i kojeg je Sinan mnogo voleo. Međutim, Meda je ostao u senci prvog sina Rašida, zbog kojeg je, kako se navodi, Sinan suze lio svaki put kada je izvodio pesmu "Sine moj", jer ga je mnogo razočarao. Pokojni Rašid se pojavio na očevoj sahrani. Navodno se izmirio sa ocem neposredno pred smrt.

U drugom braku sa Sabinom, Sinan je imao Đulkicu i Alena, ali je i Sabininu decu iz prvog braka, Ernesta i Elvisa, gledao kao svoju. Đulkica se, inače, školovala u Indiji, bila je Sinanova princeza.

Bonus video:

02:07

PEVAO SAM I PRED OPERACIONI STO, ŠTA ĆU, MORAO SAM Legendarni Muharem Serbezovski otkrio šta mu je Sinan Sakić rekao PRED SMRT

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.