ISPLIVALA ISTINA O ŽIVOTU TIJANE AJFON: Evo ko je NAPADNUTA STARLETA
Tijana Ajfon, Foto: Antonio Ahel/ATA Images

biografija

ISPLIVALA ISTINA O ŽIVOTU TIJANE AJFON: Evo ko je NAPADNUTA STARLETA

Ove detalje Tijaninog života niste znali

Objavljeno:

Tijana Maksimović je starleta i foto model koja je učestvovala u rijalitiju „Parovi“ i „Maldivi“. Rođena je 1992. godine u sremskom selu Popinci. Nadimak joj je dao novinar koji je sa njom radio intervju jer mu Tijana nije bilo dovoljno zvučno. Ona je izjavila da se u početku nije dobro osećala zbog toga, ali vremenom je shvatila da ne može ništa da izmeni.

Tvrdi da je finansiraju otac i deda koji imaju veliko imanje. Za Telegraf je izjavila da je otac hteo da je izbaci iz kuće i da je se odrekne zbog tračeva koji su o njoj kružili.

Sama je zarađivala novac radivši u solarijumu koji drži njen drug u Zemunu i u butiku sa sestrom jedne od učesnica „Parova“, Ružice Veljković. U inostranstvu je radila revije za brendove čije ime nije želela da otkrije. Učestvovala je u „Maldivima“, a dobila je ponudu i za novi rijaliti „Gradski seljak“ u kome će svi obavljati seoske poslove. Posle „Parova“, pojavio se snimak na kojem su Tijana i visoki državni funkcioner koji je oženjen.

Kako je Kurir objavio, sastajali su se u vili na Dedinju, a čuvalo ih je njegovo obezbeđenje. Nakon ovoga, Tijana je rekla da su joj pretili ubistvom zbog čega je posetila psihijatra i počela da pije lekove. Svaki njen korak je bio pod budnim okom javnosti što joj je stvaralo veliki pritisak.

Pojavila se u spotu Ivana Gavrilovića i Baneta Čolaka „Na zlo me tera“ koji je pun provokativnih scena. Izjavila je da će i ona snimiti pesmu u pop fazonu po uzoru na Nikoliju Jovanović. U slobodno vreme čita knjige pa je na Sajmu knjiga kupila dela Ive Andrića, Dobrice Ćosića i Entonija Bivora.

Podsetimo, Tijana Ajfon, napadnuta je noćas.

Kako Kurir saznaje, starletu je na ulici presreo nepoznati muškarac i napao nožem.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso.Biografija.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.