PRAVU ISTINU O ŽIVOTU HALIDA MUSLIMOVIĆA NISTE ZNALI: Posle toliko godina MOŽDA promenite MIŠLJENJE o njemu?
Halid Muslimović, Foto: Dragan Kadić

detinjstvo

PRAVU ISTINU O ŽIVOTU HALIDA MUSLIMOVIĆA NISTE ZNALI: Posle toliko godina MOŽDA promenite MIŠLJENJE o njemu?

Decenijama je već deo estradne scene

Objavljeno: 15:08h

Halid Muslimović ima dugu i uspešnu karijeru, ali nikada nije zaboravio svoje detinjstvo i mladost, kada nije živeo u bogatstvu kao sada.

Muslimović potiče iz radničke porodice, a svoje početke pamtiti po svojoj prvoj gitari koju mu je otac kupio tako što je zbog nje podigao kredit.

"U mojoj kući se uvek slušala muzika, ali nikada normalno, nego malo jače, tako da je sve odzvanjalo. Kada sam kasnije pošao u srednju školu, onda mi je otac kupio gitaru na kredit, sećam se i danas imam tu gitaru. Počeo sam da pratim Šabana Šaulića, Zorana Kalezića i druge pevače. Bio sam pevač koji je kopirao svakog, u svemu tome se kasnije izrodio moj vokal", iskreno je pričao Halid u jednoj emisiji, kako prenosi "Republika", pa je nastavio:

"Pevao sam i pop i zabavnu muziku. Počeo sam u kafani, pa sam svirao u hotelima, tu sam zaradio novac, pa sam platio sebi prvu singlicu."

Halid ističe da radi posao koji voli i da to smatra nagradom od Boga:

"Potrefilo mi se da radim ono što volim i živim od toga. Bog me je nagradio i to je najlepše što se može desiti. Što se popularnosti tiče, moja pesma je popularnost, znači ako ona ostane, tu sam i ja."

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.