OVAKO ŽESTOKO NIKO NIJE REKAO: Anđeli poručila da SPAKUJE KOFERE i ide KUĆI, a Maju javno RASKRINKALA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

saznalo se

OVAKO ŽESTOKO NIKO NIJE REKAO: Anđeli poručila da SPAKUJE KOFERE i ide KUĆI, a Maju javno RASKRINKALA

Starleta se takođe osvrnula i na trenutno najpopularniju ljubavni trougao u regionu

Objavljeno:

Zvezdan Slavnić danima je bio na ratnoj nozi sa doskorašnjom devojkom Anđelom Đuričić, s kojom je sinoć raskinuo i odmah uplovio u vezu sa Majom Marinković, nakon čega je došlo do žestokog karambola na imanju.

Tim povodom se oglasila njena najbolja drugarica Tijana Ajfon, koja je oštro u svom stilu prokomentarisala nova ljubavna dešavanja u rijalitiju.

Tijana ni malo nije iznenađenja novom ljubavnom dramom koja trese Šimanovce, jer kako tvrdi, poznajući Maju, očekivala je ovakav sled okolnosti. Starleta se takođe osvrnula i na trenutno najpopularniju ljubavni u regionu Anđelu, za koju je imala posebnu poruku

Tijana sa Takijem na rođendanu
Tijana sa Takijem na rođendanufoto: Antonio Ahel/ATA Images

- Bilo je pitanje trenutka kada će se to desiti. Nisam iznenađena jer je Maja sama to nagoveštavala. Na svako pitanje da li novinara, ili voditelja, o simpatijama prema Zvezdanu, nikad nije odrično odgovarala, već je između redova najvljivala šta će se desiti iza prve krivine. Nisam iznenađena, neka radi šta hoće. Pratimo dalja dešavanja - ističe Ajfonka za Kurir i dodaje:

Tim povodom se oglasila njena najbolja drugarica Tijana Ajfon
Tim povodom se oglasila njena najbolja drugarica Tijana Ajfonfoto: Antonio Ahel/ATA Images

- Anđeli bih preporučila da se više ne ponižava i blamira. Roditelj treba uvek da stane uz svoje dete. Neko učini mnogo gori greh pa završi u zatvoru i njegovi najbliži stanu uz njega. Poručila bih Anđeli da spakuje svoje kofere i što pre kući, da sačuva malo dostojanstva, da je to izvoidljivo. Ona je Zvezdanu bila ulaznica za novu sezonu - oštro je istakla starleta.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.