SUZU NIJE PUSTILA KAD JE UMRO: Vedrana Rudan POKUŠALA 2 puta da UBIJE rođenog OCA, jedva je ostao živ tada
Vedrana Rudan, Foto: © ATA Images

priznanje

SUZU NIJE PUSTILA KAD JE UMRO: Vedrana Rudan POKUŠALA 2 puta da UBIJE rođenog OCA, jedva je ostao živ tada

Šokantno priznanje Vedrane Rudan

Objavljeno:

Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji „TV lica kao sav normalan svet”, u kojoj je govorila o bolnim trenucima kroz koje je prolazila, te otkrila da je čak dva puta pokušala da ubije svog oca.

Vedrana je u svojoj ispovesti otkrila da je u drugom pokušaju ubistva njen otac jedva ostao živ.

Pokušala sam da ubijem oca kad sam imala 15 godina, ali mi nije uspelo. Pokušala sam i sa dvadeset, kada je jedva ostao živ. On je mene uhvatio, ja sam imala 21 godinu, diplomirala sam i radila. Bila sam normalna žena. Tada su se nosile mini suknje, pa su onda preko noći došle u modu maksi suknje. Kao svaka mlada devojka pratila sam modu. Onda sam bacila mini suknju i navukla maksi – započela je priču Vedrana.

Vedrana Rudan o ocu
Vedrana Rudan o ocufoto: Rino Gropuzzo

− Onda je on došao u našu kuhinju, prostački me odmerio i kaže mi: „Juče si bila k*rva, a danas si časna sestra, odluči se”. Ja sam mu na to odgovorila: „Ne s*ri”. To je bio prvi put da sam u životu digla ton na oca. On, divljak, meni komentariše suknju koju sam sama kupila. Tada mi je prišao, zgrabio me za odeću i bacio me u stakleni ormar. Bila sam sva u krvi i staklu. Majka se tresla. U tom trenutku uzela sam šerpu punu gulaša i bacila mu je u glavu. On se nekako odmakao, bio je sav u krvi, majka je skoro umrla. Htela sam da ga ubijem. Onda ga je majka odvela kod lekara, ušili su mu rane i posle toga vratio se u svoj kafić i rekao konobarici da sam htela da ga ubijem. Konobarica mu je tada rekla a šta je do sada čekala. Tada sam otišla od kuće s namerom da se više nikada ne vratim – ispričala je Vedrana.

Vedrana Rudan bez pardona o ocu
Vedrana Rudan bez pardona o ocufoto: Rino Gropuzzo

Kada joj je otac umro, kaže da nije osetila tugu.

– Kada mi je umro otac, rekla sam sebi: „Bar suzu pusti”. I zaista sam jedno dve, tri suze izvukla iz sebe. Tada sam rekla sebi, to smeće ti je toliko zla učinio, kakve suze. Odj*bi oca – ispričala je Vedrana Rudan.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.