OTKRIVENI SVI DETALJI VEZE IGORA I TEODORE: Kojić ODLEPIO za NJOM, a evo i kako su se UPOZNALI
Igor Kojić, Foto: Marina Lopicic

LJUBAV CVETA

OTKRIVENI SVI DETALJI VEZE IGORA I TEODORE: Kojić ODLEPIO za NJOM, a evo i kako su se UPOZNALI

Igor i Teodora su se vrlo brzo dogovorili da za doček pravoslavne Nove godine na nekoliko dana otputuju zajedno na Kopaonik.

Objavljeno: 17:45h

Igor Kojić je definitivno preboleo razvod od svoje bivše supruge Severine Vučković, te od kraja 2022. godine uživa u ljubavnoj vezi s Teodorom Bjelicom.

Sportski menadžer vezu sa 29-godišnjom glumicom - za koju se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog, a koju je on dobio s glumicom Gordanom Bjelicom, poznatom po ulozi Bebe u seriji "Srećni ljudi" - započeo je u poslednjim danima prošle godine.

Prema navodima izvora, njih dvoje su se upoznali posredstvom zajedničkih prijatelja.

Igor Kojić ima novu devojku
Igor Kojić ima novu devojkufoto: Marina Lopicic

- Njih dvoje se nisu poznavali odranije, vezi su kumovali zajednički prijatelji. Upoznali su se pred sam doček 2023. Varnice između njih su sevnule na prvu. Tu su razmenili kontakte, pa su nastavili da se dopisuju. Ubrzo su se opet videli i smuvali, a zajedno su dočekali i Novu godinu. Oni su rešili da neće da se kriju, ali ni da pričaju da su zajedno. Pre nekoliko dana su se dogovorili da zajedno negde otputuju i da se tako još bolje upoznaju i zbliže jedno s drugim. Ljubav cveta, imaju dosta zajedničkih interesovanja. Igorovi prijatelji kažu da mu se baš dopala i drago im je da ga vide toliko srećnog, zaljubljenog i zadovoljnog prvi put posle razvoda od Severine, koji je baš teško podneo - završava izvor za Kurir.

Igor i Teodora su se vrlo brzo dogovorili da za doček pravoslavne Nove godine na nekoliko dana otputuju zajedno na Kopaonik. Potom su tamo viđeni zajedno na jednoj dnevnoj žurki, gde su navodno razmenjivali i nežnosti.

Teodora Bjelica ukrala srce Igora Kojića
Teodora Bjelica ukrala srce Igora Kojićafoto: Printscreen Instagram/teodorabjelica

Upravo na toj žurki su snimljeni, a na tim fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama može se videti novopečeni par kako zajedno, srećni i nasmejani, đuskaju i ispijaju koktele ne obazirući se na veliki broj turista, koji su ih i prepoznali. Inače, da su njih dvoje zaista zajedno na Kopaoniku, moglo se zaključiti i po njihovim objavama na društvenim mrežama, na kojima se vide gotovo identične fotografije popularne srpske planine, a i već neko vreme se prate na Instagramu.

Kako bi čuli komentare glavnih aktera naše priče, domaći mediji kontaktirali su Igora i Teodoru , ali se oni nisu javljali na pozive. A njihovi roditelji Gordana Bjelica i Dragan Kojić Keba su rekli sledeće.

- Sunce, srećna Nova godina i sve najbolje. Ja sam povredila ruku, a drugom trenutno spremam palačinke. To je sve što imam da kažem. Hvala vam i prijatno - rekla nam je Gordana, dok nam Keba najpre nije odgovarao na pozive, a onda je poslao poruku da je u avionu i da poleće za Peking.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.