SARA RELJIĆ SUROVA I ISKRENA: Neke zadrugarke glume "dame po potrebi"!
Sara Reljić

evo šta je rekla

SARA RELJIĆ SUROVA I ISKRENA: Neke zadrugarke glume "dame po potrebi"!

Sara Reljić surova i iskrena: Neke zadrugarke glume "dame po potrebi"!

Objavljeno:

Pevačica otkrila utiske za Espreso.

Sara Reljić je pevala za reprizu Nove godine u rijalitiju "Zadruga".

Nas je zanimalo kakve utiske je ova pevačica stekla nakon što je pevala zadrugarima na imanju u Šimanovcima, da li je neko ostavio poseban utisak na nju, ali i da li primećuje emocije između nekih parova i potencijalnih parova u ovom rijalitiju.

– Bilo mi je lepo, mada moram da izdvojim da je Maja bila najveselija - rekla je Sara za Espreso, a potom se osvrnula na parove.

Sara Reljić na plaži
Sara Reljić na plažifoto: Dejan Milićević

– Što se parova tiče nisam ništa primećivala, generalno sam primetila da je zadrugarima bilo najbitnije da se “najedu”. Neke devojke mi nisu bile jasne jer su se obukle u lepe haljine i sele na stolicu, ispravile leđa i sedele tako celo veče kao da su došle da gledaju operu. Ne znam zašto i čemu to, kad ih po čitav dan gledamo u "Zadruzi" u svakakvim izdanjima pa nema potrebe da glume “dame po potrebi” - iskreno je Sara prokomentarisala ponašanje zadrugarki.

1 / 3 Foto: Dejan Milićević

– Sve u svemu, bilo mi je lepo sa onima koji su igrali, drago mi je bilo da vidim da se Adam Labunski malo oraspoložio, da su se zadrugari lepo proveli uz orkestar koji je zaista najbolji u dijaspori i ovde na našim prostorima. Sa tim ljudima jako često radim veselja i vidim da se "Pink" baš potrudio da im napravi veselje na najvišem nivou - rekla je Reljićeva za naš portal na kraju razgovora.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.