MIRA BANJAC PRVI PUT O NAPUŠTANJU SERIJE "IGRA SUDBINE": Glumica otkrila šta je JEDVA ČEKALA, spomenula i HONORAR
Mira Banjac, Foto: Nebojša Mandić

iskrena

MIRA BANJAC PRVI PUT O NAPUŠTANJU SERIJE "IGRA SUDBINE": Glumica otkrila šta je JEDVA ČEKALA, spomenula i HONORAR

Glumica se pojavila u 63 epizode, a na njen dolazak čekalo se mesecima.

Objavljeno:

Serija "Igra sudbine" nastavila je da eliminiše glumačku postavu, a konačno se Mira Banjac oglasila povodom svog odlaska iz čuvene sapunice, koja se emituje na Prvoj.

Dramska umetnica bila je jedno od većih pojačanja u novoj sezoni popularne serije, u kojoj je oživela lik Gvozdenije Karamatijević - Madam Deni. Nakon odlaska glavnog scenariste Žarka Jokanovića i Milice Milše, i Mira je napustila ekipu.

Honorari glumaca u seriji nisu milionski kao gledanost. Navodno, plate glumaca kretale su se od 1.000 do 3.000 evra na mesečnom nivou. U javnosti se spekulisalo da je produkcija Miru Banjac uskratila za dva honorara, a glumica je prvi put progovorila o napuštanju serije.

Mira Banjac
foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Nemam šta da kažem na tu temu. Neću da pričam čisto da bih nešto rekla. Sve te priče koje se sada pletu njihova su žvaka. Ja sam se dostojanstveno povukla i, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka - rekla je Mira za Kurir.

Glumica se pojavila u 63 epizode, a na njen dolazak čekalo se mesecima. Prvog dana snimanja ekipa serije priredila joj je iznenađenje, sa cvećem i tortom. Miri je produkcija predložila da ima ličnog asistenta i posebnu prostoriju gde će se odmarati za vreme snimanja. Ipak, legenda srpskog glumišta je to odbila, jer je želela da se druži sa mlađim kolegama, što su svi prihvatili sa oduševljenjem.

Marko Jovičić, Igra sudbine
foto: Printscreen / Prva.rs

U popularnoj sapunici glumica je oživela lik Madam Deni, koja je došla iz Amerike kako bi uvela red u haotičnu porodicu. Bila je prava čelična ledi, poput Margaret Tačer, a njenu reč su morali da poštuju svi članovi porodice Kanački i Ožegović.

U poslednjoj epizodi koju je napisao Žarko Jokanović izvršitelji su došli u dom Kanački. Tom prilikom u vili su bili Ada, Ivan, Donka, Jasna, Lila i Madam Deni. Već u sledećoj epizodi u istom kadru se nije pojavila Madam Deni, a još uvek niko od junaka nije objasnio zbog čega je nestala, te publika još uvek iščekuje rasplet njenog odlaska.

Velike promene - Otišlo 30 glumaca

Promene u glumačkoj postavci bile su drastične, a serija je, osim scenariste i glavne glumice, ostala bez 30 glumaca čije je likove publika volela u prethodnom periodu. Pored Mire Banjac, seriju je napustila i Danica Ristovski, a na njeno mesto, tetka Lile, došla je Zlata Numanagić.

U glumačkoj postavci više nema ni Jelene Jovičić, Slobodana Stefanovića, Biljane Maletić Zaverle, a kako piše portal Film i TV, ukinut je deo radnje koji se bavio televizijom i produkcijskim kućama, te se očekuje da u novim epizodama nećemo videti deo ekipe koji je vodio ovu liniju radnje u seriji. Glavni likovi te priče bile su Marijana i Klaudija, a kako navodi pomenuti portal, seriju su verovatno napustili i Miljan Prleta i Tijana Milovanov.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

Dosta toga se promenilo u seriji "Igra sudbine", između 597. i 598. epizode, kako ispred, tako i iza kamere. Najgledanija domaća serija "Igra sudbine" nastavila je sa redovnim emitovanjem na Prvoj televiziji prošle nedelje i publici je donela mnoge promene, koje su ih razočarale. Naime, ekipa serije napravila je brojne propuste između dve epizode, koje nisu promakle oštrom oku publike.

Među nelogičnostima izdvaja se magično sređivanje stana u kom žive Mila i Aleksa između dve epizode, promena odeće junaka tokom jedne scene, ali i to što je Hana ipak preživela trovanje.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Epsreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.