VANESA ŠOKČIĆ PROGOVORILA O NAJVEĆEM BAKŠIŠU! Pevačica otkrila da je odmah po povrtaku sa slavlja KUPILA AUTOMOBIL
Vanesa Šokčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena

VANESA ŠOKČIĆ PROGOVORILA O NAJVEĆEM BAKŠIŠU! Pevačica otkrila da je odmah po povrtaku sa slavlja KUPILA AUTOMOBIL

Bakšiša nije bilo za stan, ali za dobru limuzinu jeste

Objavljeno:

Bakšiš i zarada koje estradni umetnici zarade na nastupima i privatnim slavljima uvek su tabu tema.

Iako o konkretnoj cifri nikada nisu pričali, pevači ne kriju da novca nikad ne manjka, te da se dešavalo da samo od jednog nastupa zarade za dobru limuzinu ili čak za stan.

Pevačica Vanesa Šokčić otkrila je da je najveći bakšiš dobila na jednom privatnom slavlju u Italiji, a odmah po povratku u Srbiju, od istog je sebi kupila novi automobil.

Vanesa Šokčić
foto: printscreen

- Kad sam se vratila sa jedne svadbe u Italiji, kupila sam sebi nov auto. Stan nisam mogla. Bilo je to drugačije vreme. Ljudi ne daju na muziku jer ne znaju šta će sa paramama, već zato što ih dirne muzika - ispričala je Vanesa.

- Kad mi kažu dođi biće super, biće bakšiš, tada obično nema ništa. A tamo gde se najmanje nadaš, tamo prođeš vau - rekla je Vanesa u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

1 / 6 Foto: Youtube printscreen/Južni vetar

Podsetimo, Vanesa je u svet estrade ušla tako što je nastupala sa bendom u klubu koji je držao njen otac. Pevala je narodne pesme, ali to joj se nije sviđalo.

- Za mene su narodnjici bili "ne, nikako". Rekli su mi da probam i da naučim samo tri pesme, i tako sam ja počela. Osladilo mi se, pa je došla prva plata od mog šefa, tj. tate i kad sam dobila prvu platu nisam imala vremena za Akademiju jer sam morala da skidam nove pesme za nastupe - ispričala je ranije pevačica.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.