Prvi kontingent ulaznica za EXIT 2023 rasprodat za samo 44 minuta!
Foto: Exit photo team

svaka čast!

Prvi kontingent ulaznica za EXIT 2023 rasprodat za samo 44 minuta!

Za privržene Exitovce bila je obezbeđena najpovoljnija, poklon cena!

Objavljeno: 15:50h

Prvi kontingent ulaznica za EXIT 2023 rasprodat je za samo 44 minuta, čime su najverniji i najbrži fanovi pokazali da su već spremni da zakorače u EXIT Univerzum, festivalsko izdanje koje će biti održano od 6. do 9. jula 2023. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi!

Za privržene Exitovce bila je obezbeđena najpovoljnija, poklon cena, nepromenjena u odnosu na prošlu godinu, a zbog velikog interesovanja u prodaju je pušten novi, ograničeni kontingent ulaznica, po promotivnoj ceni od 6.990 dinara i uz uštedu od 60 odsto.

Do sada su ulaznice kupili posetioci iz preko 40 zemalja, među kojima, uz Srbiju, prednjače Nemačka, Velika Britanija, Turska, Mađarska, Francuska, a iz regiona Slovenija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska. Među onima koji su već kupili ulaznice nalaze se čak i fanovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Australije i Sjedinjenih Američkih Država! Novi, ograničeni kontingent ulaznica za EXIT 2023 dostupan je po promotivnoj ceni od 6.990 dinara, uz uštedu od 60 odsto. Ulaznice su dostupne širom Srbije, ovde i na prodajnim mestima Gigs Tix-a i online.

Svi koji festivalske ulaznice za EXIT 2023 kupe do četvrtka, 17. novembra, u podne, imaju mogućnost da u narednih osam meseci osvoje uzbudljive poklone, među kojima su ulaznice za Get EXITed žurku u Sarajevu, na kojoj nastupa Guy Gerber, ekskluzivne EXIT Infinite narukvice, merch pakete, VIP apgrejdove, ulaznice za brojne žurke, koncerte i festivale, i niz drugih iznenađenja.

exit
foto: Exit photo team

Ovo je Exitov način da se zahvali svima koji iz godine u godinu pokazuju koliko im je festival važan. Dobitnici će biti izvlačeni svakog meseca do jula sledeće godine, a sve što je potrebno je da se nakon kupovine festivalskih ulaznica prijave ovde u periodu od 15. do 22. novembra 2022. u podne.

Prošlo je 20 godina od kada je EXIT proglasio nadnacionalnu državu mira, u kojoj vladaju ljubav, solidarnost, sloboda, razumevanje i različitost, a sve to uz najznačajnija muzička imena današnjice. Nakon što je izdanje 2022. godine oduševilo preko 200.000 fanova iz 107 zemalja sveta i ugostilo preko 1.000 izvođača, vreme da zajedno zakoračimo u EXIT Univerzum – mesto satkano od emocija svih koji su barem jednom kročili na Tvrđavu, prostor gde su čuda moguća, a najsjajnije zvezde upravo svako od nas!

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.