DA LI JE MOGUĆE DA JE MARINA VISKOVIĆ OVOLIKO VISOKA? Pa ovo je ŠOK DANA, ovako nešto NISMO NI SANJALI!
Foto: Damir Dervišagić

šok

DA LI JE MOGUĆE DA JE MARINA VISKOVIĆ OVOLIKO VISOKA? Pa ovo je ŠOK DANA, ovako nešto NISMO NI SANJALI!

Svoju prvu pesmu, Gde sam grešila, snimila je 2008. godine i objavila je na Jutjubu 2009. godine

Objavljeno:

Pre nego što je postala poznata širom zemlje, Marina je već uživala veliku popularnost u Beogradu, kao nosilac statusa najangažovanije pevačice u klubovima i na splavovima.

Svoju prvu pesmu, Gde sam grešila, snimila je 2008. godine i objavila je na Jutjubu 2009. godine. Za vrlo kratko vreme, pesma je stekla veliku popularnost i ostvarila značajan broj pregleda, te je Viskovićeva odlučila da snimi i video–spot koji će pratiti pesmu.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube

Zanimljivo je to da se za Marinin prvi singl vezuje anegdota, po kojoj je devojka koja je otpevala pesmu izvršila samoubistvo. Vremenom, priča je postala bogatija za razne motive — Marina se ubila iako je bila u drugom stanju, a pre nego što se ubila, umrli su njeni roditelji. Kasnije, u jednom intervjuu, Viskovićeva je objasnila zašto je elemente ove poznate beogradske priče prenela u spot i našalila se da je karijeru započela tako što se ubila.

Iste godine, Viskovićeva je dobila poziv od Ace Lukasa da otvori njegov koncert u Beogradskoj areni, te je pevačica tako nastupila pred oko 20.000 ljudi.

Danas ističe da je zahvalna Lukasu što joj je pomogao da se probije na domaćoj muzičkoj sceni. Svoj prvi album Alisa u zemlji čuda izdala je 2013. godine. Pesme koje su se našle na njemu pozitivno su došle do publike; takođe, Marina je ovaj album ekranizovala visokobudžetnim video-spotovima. Svoj sledeći album objavljuje 2015. godine, na njemu su se našli hitovi Ljubav za sva vremena, Pogrešna, Kavez, Zamalo, Žena, Slomi čašu. Marina je takođe i ovaj album ekranizovala.

Ipak, ono što je najveći šok jeste njena visina, verovali ili ne, pevačica je visoka 178cm.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.