OVA POZNATA DAMA MU JE BILA VERENICA! Igor Starović umro u 56. godini - TAKMIČIO SE U "FARMI"!
Igor Starović, Foto: Dragan Kadić

NISTE ZNALI

OVA POZNATA DAMA MU JE BILA VERENICA! Igor Starović umro u 56. godini - TAKMIČIO SE U "FARMI"!

Izgubio je bitku nakon bolesti.

Objavljeno: 18:51h

Igor Starović preminuo je posle kraće bolesti u 56. godini, a tužne vesti potvrdila je porodica pevača grupe "Divlji kesten".

Igor Starović
foto: Dragan Kadić

Grupa "Divlji kesten" imala je jedan od najupečatljivijih uzleta na estradi, imali su hiljade koncerata širom sveta i bili dobitnici brojnih nagrada. Njegova karijera i uspesi se svakako poistovećuju sa onima od grupe Divlji kesten jer je u grupi proveo 10 godina, nakon čega je nastavio solo karijeru.

Bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca, pisao je hitove koji se i danas sviraju. Takođe je bio učesnik rijalitija „Farme“ 2013. godine i tad mu je naglo pozlilo, zbog čega je hitno prevezen u bolnicu.

1 / 10 Foto: Dragan Kadić

Starović je diplomirao arheologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Uz muziku i arheologiju njegova velika ljubav je košarka.

Privatni život ovog pevača nije mnogo poznat javnosti, ali ono što se zna jeste da je bio u dugoj vezi s Jelenom Milošević i bili su vereni, međutim nikada nisu ušli u brak. Jelena je takođe bila učesnica "Farme".

Jelena Milošević
foto: Printscreen

Igor je proveo 10 godina u bendu „Divlji kesten“ gde je bio pevač, kompozitor i aranžer i njegova karijera je bila kompletno obeležena ovom muzičkom grupom. Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah na početku su bili dobro prihvaćeni od strane publike i postali su apsolutni hit. Snimili su ukupno 5 albuma: „Divlji kesten“, „Divlji u srcu“, „Ludi od ljubavi“, „Ni sunca ni kiše“, „Oči u oči“, a 2013 godine je izdata kompilacija „Igor Starović i Divlji Kesten – Zauvek“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.