NAJLEPŠI ČLAN PORODICE Ovako izgleda Luksova ćerka koju do sada niste imali prilke da vidite (FOTO)
Foto: aleksandar jovanović cile / print screen facebook Miljana Vuksanovic Make Up

prava lepotica

NAJLEPŠI ČLAN PORODICE Ovako izgleda Luksova ćerka koju do sada niste imali prilke da vidite (FOTO)

Ona nije htela da živi na račun slave Ace Lukasa, nego zarađuje sama za sebe, na šta je on jako ponosan
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako ima 26. godina ona ne živi luksuzan život kao što to čine njeni vršnjaci čiji su roditelji javne ličnosti. Ne vozi skup automobil, ne živi u luksuznom stanu, ne troši gomilu novca na skupe krpice, već živi kao sav normlana svet. Ona je profesionalni šminker, radi na "Grand" televziji, gde neretko šminka upravo svog oca Acu Lukasa.

CARICA! NE ZANIMA JE Natašu DNK stalno gledate skockanu, a oduševićete se kad vidite kako je došla u redakciju Espresa!

Ona očigledno nije htela da živi na račun slave Ace Lukasa, nego zarađuje sama za sebe, na šta je on ponosan. Budući da već pet godina radi u „Grandu“, sigurno je da joj zasad dobro ide, a i pevači je hvale da je odlična šminkerka.

Kako je Lukas poznat da o privatnom život ne želi da priča u javnosti, tako nikada nije mnogo pričao o deci, ali o Miljani je uvek imao lepe reči, čak je i opisivao pojedine trenutke iz njihove svakodnevice.

- Sa Miljanom i Lazarom se čujem i viđam svakodnevno, to odmah moram da kažem. Nedavno se i Andrej preselio sa majkom iz Nemačke u Srbiju, tako da mi je sada bliže - nedavno je rekao pevač u jednom intrevju, koji je posebno ponosan na najstariju ćerku Miljanu koja radi kao šminkerka na Televiziji „Grand“

- Ona se sama bori u životu, bez moje pomoći. Moram da kažem da nije bahata i da radi posao kao svaka druga devojka u Srbiji. Srećna je što se bavi onim što voli. Ona je uspela da sama zarađuje za svoj život, a ima 26 godina. Mnogo je vredna i to me raduje - ponosno priča Lukas u intervjuu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.