BRAVOOO Rame uz rame sa holivudskim superstarovima: Ovo što se danas desilo - dokaz je da je Ceca naša najveća zvezda!
Foto: Dragan Kadić

PONOVO TRESE BALKAN

BRAVOOO Rame uz rame sa holivudskim superstarovima: Ovo što se danas desilo - dokaz je da je Ceca naša najveća zvezda!

- Imala sam zaista mnogo ponuda. To sve traje desetak godina. Čak su i stranci bili jako zainteresovani!
Objavljeno: 16:02h

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je jednu stvar, koje je stavlja rame u rame sa holivudskim i svetskim džet set veličinama. Naravno, pre toga nam je otkrila čime se još bavi ovih dana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za nju kažu da je najzgodnija zvezda u Srbiji, a pevačica je nedavno otkrila da je počela aktivno da vežba i da pazi na ishranu.

Maša se javila prvi put od kada je opet sa Veljkom: Poslala mu poruku i napokon objasnila zbog čega stalno raskidaju i mire se!!

- Smatram da žena ne mora da bude gola da bi bila seksepilna, prosto s tim se rađaš, ili emituješ neku energiju ili ne. To ne može ni da se kupi, ni da se nauči. Što manje skineš, seksepilnija si, što manje pokažeš, mističnija si. Kad god sam naglašavala taj svoj seksepil, uvek sam se trudila da ne pređem granicu ukusnog i da to ne pređe u vulgarnost, a granica je tanka. Ipak, u poslednje vreme mi najviše prija da sam zakopčana do grla - kaže na početku razgovora Ceca.

Na svim listama je na samom vrhu najseksepilnijih žena sa ovih prostora. Često uz njeno ime vezuju epitet seks-simbol.

- Ma ne, to su novinarska nagađanja, to ne bih ni komentarisala, prosto je neukusno. Znate i sami da ne pričam o takvim stvarima.

Ražnatovićeva je otkrila želje i planove za narednu godinu.

- Želim samo zdravlje i uspeh. Pripremam novi album. Polako. A što se poklona tiče, sigurno ću ga kupiti sama sebi. Pošto su mi cipele fetiš, verovatno ću njih kupiti - otkriva Ceca.

Mnogi koji nemaju partnera žele da se u novoj godini zaljube. Međutim, ne i Ceca.

- Zaljubljivanje mi uopšte nije na spisku želja. Apsolutno uživam u slobodi. Tako sam se organizovala, tako mi prija i ovog momenta nema mesta za partnera - objašnjava.

A onda, najslađe je sačuvala sa kraj..... Naime, Ceca će uskoro stati rame uz rame sa holivudskim i svetskim džet set facama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.