CECA BOJKOVIĆ JOJ JE PREOTELA MUŽA! Glumica je bila jedna od NAJVEĆIH lepotica Juge, sa 75 godina JOŠ PLENI! FOTO
Foto: prentscreen/youtube/Sevarika

niste znali!

CECA BOJKOVIĆ JOJ JE PREOTELA MUŽA! Glumica je bila jedna od NAJVEĆIH lepotica Juge, sa 75 godina JOŠ PLENI! FOTO

Evo gde je danas i kako izgleda!

Objavljeno:

Serija "Bolji život" postigla je ogromnu gledanost u bivšoj Jugoslaviji. Petočlana beogradska porodica Popadić (muž, žena, dva sina i kćerka) suočavala se sa svakodnevnim problemima u društvu, a u ulozi glavnog junaka, glave porodice Popadić, bio je Marko Nikolić.

Njegovu suprugu Emiliju tumačila je naša čuvena glumica Svetlana Bojković, čiji nam je lik slomio srce kada je prevarila svog Dragišu sa profesorom njenog mlađeg sina Bobe (Dragan Bjelogrlić), koga je tumačio Voja Brajović, u seriji poznatiji kao "Terminator".

Za tu aferu ubrzo je saznala i Terminatorova žena Lelica koju je igrala glumica Ljiljana Lašić, a koja je umalo jednom prilikom ušla u fizički obračun sa Emilijom.

Ljiljana je bila je jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, lepotica za kojom su se svi okretali, a onda se povukla sa malih ekrana.

1 / 4 Foto: Filip Plavčić

Četrdeset godina je bila stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, a veliku popularnost širom Jugoslavije stekla je i ulogom Tine u čuvenoj TV-seriji "Pozorište u kući".

Osim glumom, Ljiljana Lašić uspešno se bavi i pisanjem, a neki od njenih tekstova su i dramatizovani, na primer predstava „Jasmin na stranputici“.

U jednom od retkih intervjua koje je dala Ljiljana je priznala da je kruna njenog života unuka Jovana, koju joj je podario sin Đorđe. Kako je navela, njoj prenosi bogatstvo duha, svoje talente, obrazovanje i ljubav prema ljudima i Srbiji.

Rođena je u Kragujevcu, danas ima 75 godina!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.