BRAK JE BIO SKLOPLJEN U TAJNOSTI! Prvi muž Danijele Martinović je OKORELI SRBOMRZAC, pozivao na JEZIVE STVARI! FOTO
Foto: instagram/danijelamartinovicofficial

šok!

BRAK JE BIO SKLOPLJEN U TAJNOSTI! Prvi muž Danijele Martinović je OKORELI SRBOMRZAC, pozivao na JEZIVE STVARI! FOTO

Bivši muž Danijele Martinović je ovaj mužičar....

Objavljeno: 21:26h

Davne 1995. godine umetnica i pevač sklopili su brak u „Crkvi svetog Dominika“ kod Pazara u Splitu, a tri godine kasnije su se razveli. Ipak, kako je govorila Danijela, bilo je potrebno još tri godine kako bi se crkveni brak zvanično poništio.

1 / 3 Foto: © ATA Images

‒ Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u ckrvi ‒ pričala je kasnije Danijela, prenosi "Hello" i dodala:

Bivši muž Danijele Marinović, sa kojim je stupila u brak pre veze sa Petrom Grašom, kontroverzni je hrvatski muzičar Marko Preković Tompson.

‒ Marko i ja došli smo sa svedocima koji su svedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da supruga nisam tukla, da nije istina da svesno nisam želela decu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak. Na osnovu svega toga zaključili su da nema razloga za poništenje našeg braka, ostavljajući nam pravo na žalbu.

Danijela Martinović, Marko Perković Tompson
foto: printscreen/twitter

Takođe, u jednom od nedavnih intervjua pevačica je otkrila da joj je taj mladalački brak još samo jedno dodatno iskustvo u životu, koje ju je oblikovalo kao ženu.

‒ Mislim da sve u našem životu dođe i dogodi se zato što neke stvari moramo proći. Sada sam zrelija, definitivno hrabrija i još uvek svesna da je sve ono što je trebalo biti bilo. Oboje smo izvukli najbolje od toga i krenuli smo u svoj život. I da me pitate da li bih nešto menjala, ne bih, jer svako iskustvo donosi spoznaje - rekla je Danijela Martinović o braku sa Tompsonom, prenosi pomenuti medij.

Podsetimo, kontroverzni pevač Marko Perković Tompson poznat je po čuvenoj rečenici i za "Dom spremni"!

Hrvatska je proslavila "Oluju" uz koncert Marka Perkovića Tompsona na Rivi.

Koncertu je prisustvovalo nekoliko desetina hiljada ljudi, a obeležile su ga euforična atmosfera, nestanak struje, pucanje razglasa, petnaestominutni prekid, ali i pevanje 'Jure i Bobana' i izvikivanja ustaškog pozdrava 'Za dom spremni' uoči koncerta.

Petnaestak minuta pre početka koncerta svi prilazi Rivi bili su zakrčeni, organizatori su najavili očekuju oko 80.000 ljudi, a prvi redovi vreme su kratili pjvajući 'Juru i Bobana' i uzvikujući 'Za dom spremni'. Nakon pola sata koncerta Tompson je zapevao 'Čavoglave' s istim uzvikom na početku pesme.

'Za dom', uzviknuo je Tompson, a publika uzvratila 'spremni'.

- Ovo je jedan najvećih dana u hrvatskoj istoriji, proslavimo ga danas na našoj Rivi. Zahvaljujem se svima koji su omogućili večerašnji koncert, vama što ste tu večeras i Torcidi koja je došla. Ovo će biti lepo veče - poručio je Tompson tada pa nastavio koncert.

Na Rivi je vladala frenetična atmosfera publika je pevala 'Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina'.

Bonus video:

03:45

Petar Grašo o Tončiju Huljiću i i bebi

(Espreso/Hello/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.