Nova makljaža na Farmi: Maja popila pesnicu u glavu, Balerini polomljen nos! (FOTO) (VIDEO)

Hoće li prestati?!

Nova makljaža na Farmi: Maja popila pesnicu u glavu, Balerini polomljen nos! (FOTO) (VIDEO)

Na Farmi opet izbila tuča. Farmeri su opet dali "lep" primer svima koji gledaju ovaj rijaliti
Objavljeno:

Sinoć je na Farmi bilo više incidenata u kojima su neki zadobili i fizičke povrede. Maja Nikolić je popila pesnicu u glavu od Ivane Šušić, dok je Jelena Milošević završila sa polomljenim nosem nakon razgovora sa Kristijanom. Nakon pesničenja, Maja se odmah požalila Kikiju. - Udarila me je u glavu iz sve snage pesnicom, a ja sam glavom udarila Vendi – pričala je Maja, koja se srušila na Vendi nakon Ivaninog udarca.

Printscreen
Na pitanje šta se dogodilo Jeleni kojoj je krvario nos, Kristijan je dao maglovit odgovor. - Ušao sam u kupatilo, i počela je da histeriše i da radi stvari koje ne treba i... – naglo je zaćutao Golubović. - Dobro nebitno, pala je - nadovezala se Maja.
Printscreen
Žestoki momak je nastavio da se pravi lud kao da nema pojma o incidentu. – Predivan, lepi, tanki nos si polomila. Kako ti je uspelo to – pitao je Kristijan Balerinu, insinuirajući da se Jelena sama povredila.
Printscreen
Drugi ukućani nisu bili tako sigurni da Golubović nije ništa imao sa Balerininom povredom. - Čuo sam dum dum, a onda je ona izašla sa krvavim nosom – pričao je Ivan Gavrilović jutros, a onda počeo da tvrdi da Balerina laže da je pala. Bojana Stamenov je pokušala da ućutka pevača. Farma 6/Kristijana je udarila Balerina i doslo... by zadkostellbokizadko (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.