ISPLIVAO UZNEMIRUJUĆI VIDEO! MILJANA POKUŠAVA DA SE ISEČE U KUPATILU, PREVLAČI STAKLO PREKO RUKE!
Foto: Facebook printscreen

strašno!

ISPLIVAO UZNEMIRUJUĆI VIDEO! MILJANA POKUŠAVA DA SE ISEČE U KUPATILU, PREVLAČI STAKLO PREKO RUKE!

Strašno!

Objavljeno: 09:02h

Protekle noći održao se izbor za mis u rijalitiju "Zadruga 5", a mnogi gledaoci su bili oduševljeni kako su učesnice, ali i učesnici izgledali i potrudili se da naprave pravi šou, pa su ljubitelji ovog rijalitija bili prikovani za svoje televizore do duboko u noć.

Ono što su primetili mnogi verni pratioci "Zadruge" je da Miljana Kulić sve manje učestvuje u programu, te da ni sinoć nismo imali prilike da je vidimo, sve dok nismo naleteli na snimak koji se šeruje društvenim mrežama, a koji je navodno od protekle noći za vreme izbora za mis, po Miljaninoj odeći, jer je prethodno sedela u pušioni sa zadrugarima i žalila se na produkciju koja nije uvela njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Na snimku koji je uznemirujuć, vidi se Kulićeva kako sedi u donjem kupatilu, u ruci drži komad razbijenog stakla i prevlači njime preko ruke, sve vreme gledajući u kameru.

Mnoge je ovaj snimak zastrašio, a Miljanin cilje je izgleda bio da zastraši produkciju.

Da li ona na ovaj način ponovo bojkotuje produkciju, jer joj nisu uveli bivšeg dečka, zbog čega je nema u programu, a već se žalila ostalim zadrugarima? Ostaje da ispratimo.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.