​Farma 6 je čista nameštaljka, a ovi razlozi to i dokazuju! (FOTO) (VIDEO)

Sve za gledanost

​Farma 6 je čista nameštaljka, a ovi razlozi to i dokazuju! (FOTO) (VIDEO)

Kad se zamislite nad nekim vrlo interesantnim i neverovatnim obrtima na Farmi, zapitate se da li je sve to realno
Objavljeno: 19:01h

Na Farmi se događaju prilično neverovatne stvari, kakav god da je Kristijan zavodnik, nemoguće je da sve ovo uspeva da postigne. On je za samo dva dana uspeo da seksi izmasira Balerini, juri bez gaća i naskače na Medenicu, ali i obeća, bez srama, Staniji da će je polizati dok se ona topi u njegovom zagrljaju. Specijalni tretman: Balerina skinula gaće, a onda je Kristijan... (FOTO) (VIDEO) A najbolje od svega je to što njegova žena Ivana jedva čeka da joj se vrati kući i ne planira da ga prepusti drugim ženama. Novi obrt! Kristijanova žena: Ne dam svog muža! (FOTO)

Famozna masaža u kojoj je Jeleni Milošević sevala guza motivisala je Kristijana na gest nežnosti. On joj je poklonio minđuše, lančić i prsten od belog zlata. Prosidba oženjenog čoveka: Da li je Kristijan verio Balerinu?
Međutim, čim Balerina okrene leđa Kiki padne u zagrljaj Staniji. Ona se pravi da se udaljila od Kristijana, ali kad je zagrlio, nije mu odolela. Žestoki momak joj je priznao da bi je polizao dok se Stanija zadovoljno kikotala. Kristijan svukao gaće i naskočio na Staniju! A ona se nije bunila (FOTO) (VIDEO)
Ovo mu, naravno, nije prvi put da govori prostakluke ove vrste učesnicama na Farmi. Jasmina Medenica i on su na tolikom nivou bliskosti da su zajedno jeli isti komad hleba. A i Golubović je na nju naskakivao zahtevajući da mu pokaže zadnjicu. Najlepše od svega je što svim tim ženama njegovo ponašanje uopšte ne smeta, nego se sve lepo slažu. Kiki još ispade i šeik u haremu.
Top 6 blamova Zmaja od Šipova! Smeh do suza! (GIF) Čim stiže da vodi borbu na toliko frontova, potpuno opravdava svoju ulogu Supermena u kojoj se skorije našao. Naravno, sve ove odnose sa silnim ženama uspeva da objasni na vrlo logičan način. - Medenica kao prijatelja, balernina kao brata, a Stanija kao jebača - objasnio je ovu zavrzlamu Golubović.

Za njima je plakala cela Jugoslavija! 6 naših tragično nastradalih zvezda! (FOTO) (VIDEO) željno čeka da dođe iz Lisovića
podnela osim ako ne zna da je sve namešteno Tamara Đurić Aca Živanović najavili da će imati seks pred kamerama
"zakucaju" ispred malih ekrana u iščekivanju najavljenog trenutka Borba za gledanost? Tamara Đurić I Aca Živanović najavljuju seks pred kamerama (FOTO)
Printscreen/Tamara i Aca

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.