Počeo novi rijaliti Maldivi! Evo zbog čega će biti drugačiji od ostalih! (FOTO)
Foto: Printscreen/ YouTube/ Maldivi TV Happy

još jedan!

Počeo novi rijaliti Maldivi! Evo zbog čega će biti drugačiji od ostalih! (FOTO)

Večeras je na televiziji Happy počeo novi rijaliti šou
Objavljeno: 22:52h

Sedmi takmičar koji je ušao u vilu jeste Petar. On se muzikom bavi od svoje 11 godine. Za sebe kaže da je duhovit, vedar i da obožava da se druži. Za njim je odmah usledila Anđela Keleman. Ona studira žurnalistiku, ali joj je želja da postane pevačica. Mina Ostojić i Endrita Đutović u ovaj rijaliti su se pojavile kako bi postale poznate. Mina ima potrebu da uvek bude u centru pažnje, a Endrita želi da po svaku cenu postane poznata i spremna je da sve uradi za to. Dakle, od nje možemo da očekujemo neku golotinju u skorije.

foto: Printscreen/ TV Happy
Još jedan momak se pridružio takmičenju, Darko Šimunji. Za njim je usledila medicinska sestra Milica Milanović koja je odmah osvojila srca publike jer je dobila priliku i nešto da otpeva. Katarina Konstadinović je još jedna od učesnica ovog šoua. Ona je za sebe rekla da ima kratak fitilj i da ukoliko je neko iznervira, spremna je i da ga udari. Jeste, bilo bi malo neobično da u ovom rijalitiju ne bude nasilja.
foto: Printscreen/ TV Happy
Za njom je ušla Milica Lukić kojoj je omiljena pevačica Ceca.Ona je već najavila da se ni sa kim neće muvati u ovom rijalitiju jer je tek izašla iz duge veze, mada, to se nikada ne zna. U rijaliti je ušla i jedna zvezda. Naime, Stefan Trajković smatra da je već poznat, pošto je snimio spot sa Gogom Sekulić i Avom Karabatić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.