OPOZICIJA SE BUNI ŠTO JE STANIJINA JOGA POPULARNIJA OD NJIHOVIH IDEJA: Oglasio se Mitrović zbog UKIDANJA ZADRUGE
Željko Mitrović, Foto: Damir Dervišagić

HOĆE DA UKINU RIJALITI

OPOZICIJA SE BUNI ŠTO JE STANIJINA JOGA POPULARNIJA OD NJIHOVIH IDEJA: Oglasio se Mitrović zbog UKIDANJA ZADRUGE

Nova sezona Zadruge, odnosno treća sezona, treba da počne u septembru

Objavljeno:

Rijaliti Zadruga ostaće upamćen po ljubavi, prevari i intrigama kakve naš auditorijum nikada nije imao priliku da vidi. Ona je ušla u domove mnogih ljudi i podigla ovaj format na viši nivo. Ipak, postoje i oni koji su protv ovakve vrste programa jer smatraju da loše utiče na populaciju. Povodom toga i priča da će čelnici uticati na to da Zadruga bude ukinuta, oglasio se vlasnik Pinka, Željko Mitrović.

- U zemlji u kojoj bi svi da uređuju televizijske programe i da budu cenzori medija, nije ništa novo ili neuobičajno da se pojedini opozicioni političari bune što je Lunina fiskultura ili Stanijina joga oko 70 puta popularnija od njih ili njihovih ideja! Televizija Pink ovih dana doživljava svoj istorijski maksimum u gledanosti i to zahvajujući lojalnosti vise od 5 miliona gledalaca u Srbiji - rekao je Mitrović.

foto: Printscreen

- To samo znači da će televizija Pink nastviti da razvija programe koji zaukupljaju najviše pažnje televizijskog auditorijuma u skladu sa svim postojecim zakonima i pozitivnim propisima, ali i pratiti sve svetske trendove, kao što su rijaliti "Love Island "u Nemačkoj ili "Naked Attraction" u Britaniji. Ovi evropski trendovi su mnogo avangardniji I slobodniji od srpskih rijalitija, ali takav medijski pluralizam nam donosi evropska budućnost - rekao je on.

foto: Printscreen

- I da ne bih bio isti kao Dragan Djilas koji je rijlitije doveo u Srbiju i na njima enormno zaradjivao nehajući za ljude kojima se rijaliti programi ne svidjaju, ja ću, za razliku od njega, za neljubitelje rijliti programa, koji su u ogromnoj manjini ipak od septembra lansirati novi "ART KANAL" koji ce 24 sata dnevno tretirati samo kulturu i umetnost kroz sjajne domace i strane dokumentarne serijale!Uz veliku žejju da će potpisnici ovakvih peticija naći svoju sreću na našim novim kanalima - zaključio je na kraju.

Nova sezona Zadruge, odnosno treća sezona, treba da počne u septembru. Da li će se to i dogoditi, ostaje da vidimo!?

Bonus video

ON UOPŠTE NEMA OSEĆAJ! STANIJA NAŠLA MANU CRNOGORCU: Pola sata ga je ogovarala kod Zonjićeve! A onda joj je plavuša dala SAVET ZLATA VREDAN!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.