UČESNICA PAROVA PALA U NESVEST USRED EMISIJE: Takmičari VRISNULI od straha! (VIDEO)
Voljenki Ilić je pozlilo tokom emisije, Foto: Printscreen

POZLILO JOJ

UČESNICA PAROVA PALA U NESVEST USRED EMISIJE: Takmičari VRISNULI od straha! (VIDEO)

Gledaoci su na društvenim mrežama ubrzo počeli da komentarišu da postoji mogućnost da je Voljenka imala moždani udar, s obzirom na to da je pre nekoliko godina imala isti

Objavljeno:

Učesnica rijalitija Parovi Voljenka Ilić onesvestila se usred programa uživo, zbog čega je emisija odmah prekinuta.

Takmičarki je pozlilo tokom jučerašnjeg izdanja emisije "Upoznajte Parove", nakon čega se u jednom trenutku samo srušila sa stolice i pala na pod.

Ostali ukućani su počeli da vrište i u panici joj prišli i pokušali da je osveste, a odmah je pozvana i hitna pomoć.

foto: Printscreen

Gledaoci su na društvenim mrežama ubrzo počeli da komentarišu da postoji mogućnost da je Voljenka imala moždani udar, s obzirom na to da je pre nekoliko godina imala isti, međutim produkcija je to odmah demantovala.

- Želimo da kažemo da je Voljenka dobro i da je hitna pomoć došla po nju. Učinili smo sve što smo mogli, sada je u rukama stručnjaka. Kako se njena porodica ne bi brinula sa Voljenkom će biti sve u redu - rekao je izvor iz produkcije za portal "Alo.rs".

Malo glume..

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Povratak ove učesnice u rijaliti još je neizvestan, a na društvenim mrežama povela se još jedna polemika, budući da određeni deo gledalaca smatra da je u pitanju samo gluma, dok su drugi zgroženi ovakvim tvrdnjama.

Bonus video

CECA STIGLA NA SUĐENJE, A O KARLEUŠI NI TRAGA: 20 godina neprijateljstva zbog Ćande, a EVO šta je Ražnatovićeva jedino imala da kaže ISPRED SUDA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.