KIJA BESNO PRIČALA O SLOBI, VIKTORIJA JOJ PORUČILA: Da sam na tvom mestu preskočila bih ogradu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Pink TV

ISKRENA!

KIJA BESNO PRIČALA O SLOBI, VIKTORIJA JOJ PORUČILA: Da sam na tvom mestu preskočila bih ogradu! (VIDEO)

Dok su radili u fabrici, Kristina Kija Kockar pričala je sa zadrugarima o Slobi Radanoviću i sadašnjem dečku Andriji Lazoviću

Objavljeno:

Dok su radili u fabrici, Kristina Kija Kockar pričala je sa zadrugarima o Slobi Radanoviću i sadašnjem dečku Andriji Lazoviću.

- Pa, nije te voleo... - povela se priča. - Pa, očigledno. A nije ni to, nego je stvar poštovanja. Nisam ja njemu devojka... Pre par meseci smo se venčali u crkvi, to je on hteo. Da smo mi ostali venčani, to ne bi diglo takvu pometnju. On je hteo veliku svadbu. Može da mi kaže šta hoće, tako da... - pričala je Kija o Slobi. - Uostalom, Andrija i ja smo bili davno zajedno. Znam mu celu porodicu...a ja nisam tip koji posle mesec dana izađe iz veze - nastavila je Kija.

foto: Printskrin/RTV Pink

NISAM TI JA SLOBA! Miljan prozivao Kiju zbog muvanja s Nikolom, a onda je nastala ŽUČNA SVAĐA! (VIDEO) - Što duže ostaneš ovde, samo njemu može da se desi da mu pukne film... Jedino ako imaš nekog stjuarta ili pilota u rezervi - rekla joj je Viktorija. - Moje sve drugarice ne mogu da nađu stabilnu vezu. Teško je naći - nadovezala se Kija.

foto: Printskrin/RTV Pink

- To ti kažem, jedino ako nemaš neki rezervni plan, ja bih preskočila ogradu - rekla je Viktorija. - Andrija i ja smo se dogovorili, ima poverenja u mene i to je to - rekla je Kija i dodala da je mislila da je našla svoju srodnu dušu, govoreći o Slobi. - Ja sam smatrala da je moj život nešto drugo... - rekla je Kija.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.