LUNA ISPROZIVALA RADU MANOJLOVIĆ DA BALAVI ZA SLOBOM! Pevačica odmah odgovorila: Videće ona kad izađe NAPOLJE!
Foto: Printscreen

biće svašta

LUNA ISPROZIVALA RADU MANOJLOVIĆ DA BALAVI ZA SLOBOM! Pevačica odmah odgovorila: Videće ona kad izađe NAPOLJE!

Ne zna se ko pije, ko plaća

Objavljeno:

Nakon što je Sloba Radanović prevario suprugu Kiju Kockar u rijalitiju, u javnost su dospele brojne pevačeve fotografije sa koleginicama koje su pojedine medije podstakle na spekulacije o tome da je između njih bilo nečeg više od prijateljstva

Jedna od njih je bila i Rada Manojlović, ali su sve te priče pale u vodu kada je i sama Kija sve to proglasila besmislicama.

foto: Printscreen

Ipak, to nije sprečilo Radanovićevu sadašnju devojku da napravi ljubomornu scenu i da izjavi kako je Manojlovićeva, koja je jedne večeri bila gost iznenađenja u "Zadruzi", "balavila za Slobom".

foto: Printscreen

- Ne znam da li ste primetili, ja sam u poslednje vreme počela da iznosim svoj stav. Ne želim više da budem fina, dobra i nasmejana Rada koja se svima smeje, a svi je gaze. Ne želim više da se smejem onima koji me povredjuju. Ovo je prvi put da sam ostala nema, ostala sam bez teksta. Šokirana sam, ne mogu neke stvari da shvatim. A te stvari ne može da shvate ni cela Srbija i region. Pratila sam komentare na internetu i ona i svi njeni će videti šta ljudi misle o njoj kad bude izašla napolje. Nema potrebe da ja bilo šta više kažem - rekla je Rada u emisji "Premijera Vikend Specijal".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.