STANISLAV NIKAD BRUTALNIJE ISPROZIVAO NENADA ALEKSIĆA ŠA: Ove reči se reperu NEĆE SVIDETI, totalno ga PONIZIO
Stanislav Krofak, Foto: © ATA Images

svi u neverici

STANISLAV NIKAD BRUTALNIJE ISPROZIVAO NENADA ALEKSIĆA ŠA: Ove reči se reperu NEĆE SVIDETI, totalno ga PONIZIO

Krofak je siguran da je Miona želela da mu se vrati, ali da je odustala od te ideje kada je shvatila da on ne želi da se pomiri sa njom.

Objavljeno:

Nenad Aleksić Ša je juče doživeo pomračenje kada je video da se Stanislav Krofak i Miona Jovanović slikaju za uskršnje fotografije. Reper je priredio Mioni ljubomornu scenu, a sada je Stanislav u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem prokomentarisao ovu situaciju.

- Šta bi ovo danas sa Mionom i Ša? - pitao je voditelj.

- Cirkus i šou. Dobili smo zadatak da idemo zajedno svi i da se fotkamo i slikali smo se na kraju Miona i ja i šta da radimo. Bili smo kao neprijatelji, nismo bili toliko blizu i na kraju šou. Ja danas kad sam video to izbliza to mi je strašno, čovek nije normalan. Ako mu je toliko smetalo nije trebalo da je zagrli a pre toga se smeje, verovatno mu je bilo neugodno da pokaže to pred nama. Mislim da mu rade kompleksi ko je lepši i zgodniji, kad je trebao skinuti majice njega su pukli kompleksi. Naravno da njegov stil života donosi takvo telo i shvatio sam da ga šiba. Evo Mića bi se skinuo, a on ne sme, ja imam drugačiji stil života, nije u treningu i ima masnoću, to kao da staviš bmw i lambordžini. Izgleda da Miona više voli bmw da vozi - rekao je Stanislav.

Stanislav o ponašanju Nenada Aleksića Ša
Stanislav o ponašanju Nenada Aleksića Šafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Je l ti bude žao Mione kad vidiš šta proživljava sa njom? - pitao je Darko.

- On mora ići kod nekog lekara, ali mi nije jasna osoba koja to dozvoljava. Zamisli sad da je ona pevačica i neko će doći da se slikaju, šta će tad biti, on će skroz poludeti. Ja sam njoj dozvolio da se tako ponaša slobodnije i obezbedio sam joj da peva u najboljim klubovima. Ja vidim da od njih neće biti ništa i to je jedina istina. Ja mislim da se on njoj svideo na početku i da je posle videla šta se desilo, ali je duboko ušla u to. Da sam ja ušao sa stavom da želim pomirenje ona bi se meni vratila, ali je shvatila da od mene više nema ništa . Ona nije sigurna u taj odnos sto posto i mislim da ona mene poznaje jako dobro - rekao je Stanislav.

Stanislav smatra da Ša nije normalan
Stanislav smatra da Ša nije normalanfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Kako je tebi sa Majom? - pitao je Darko.

- Nama je super, dobro funkcionišemo i videćemo vremenom šta će biti. Ja funkcionišem normalno i nemam potrebu da se svađam, ona je mogla da bude sa kim god želi, a nije tako da to meni imponuje - rekao je Stanislav.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.