OVO JE MAJKA MAJE MARINKOVIĆ: Svi kažu da NEVEROVATNO LIČE, 1 detalj to i DOKAZUJE
Maja Marinković, Foto: M.P./ATAImages

da li ste znali?

OVO JE MAJKA MAJE MARINKOVIĆ: Svi kažu da NEVEROVATNO LIČE, 1 detalj to i DOKAZUJE

Majina sličnost sa majkom je svima postala glavna tema na društvenim mrežama.

Objavljeno: 16:31h

Učesnica rijalitija "Elita", Maja Marinković, ne krije koliko je povezana sa ocem Radomirom Takijem Marinkovićem.

Od samog početka njenog učestvovanja u rijalitiju "Zadruga", pa sve do danas, on je pokazao koliko svojoj mezimici daje vetar u leđa i pruža joj punu podršku kroz sve sezone. Kako je i sama Maja nedavno govorila, nju je od malena odgajio otac, a tek je pre nekoliko godina skupila u kontakt sa majkom.

Njena majka se nije pojavljivala u javnosti, međutim, na društvenoj mreži X su se pojavile njene fotografije iz mladosti. Svima je zapao za oko njen stajling, ali i sličnost sa ćerkom:

Kako izgleda majka Maje Marinković?
Kako izgleda majka Maje Marinković?foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ovo je majka Maje Marinkovic, lutkice! Ćerka imala na koga da se ugleda kada je u pitanju oblačenje. A Taki macan! - stajalo je u opisu fotografije.

Podsetimo, Maja ne krije da je estetskom hirurgijom znatno promenila fizički izgled. Pored toga što je uvećala usne, ona je više puta išla na operaciju grudi, operisala je nos, uradila tzv "mačje oči", stavljala je filere u vilicu i jagodice i uvećala zadnjicu.

0na je sada u "Eliti" uplovila u novu ljubavnu vezu sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom Mione Jovanović, a njihova veza cveta. Taki Marinković se oglasio i otkrio kako nema zamerku za novog zeta.

- Nadam se da je dobar, mislim 80 posto sam za 20 nisam. Očekujem da bude sve u najboljem redu, dobar je, fin i kulturan, Maja je srećna - rekao je Taki, a zatim ga je voditeljka upitala o odnosu Maje i Stanislava:

- On se izjasnio čim je ušao da ne želi da bude sa Mionom, oni su puno razgovarali, on je pikirao da je Maja najjača karika. Ne može to da se glumi kako je on mazi po kosi - rekao je Taki.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.