EVO KAKAV JE STANISLAV BIO PREMA BIVŠOJ ŽENI, ONA NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Iznela mnoge detalje iz PRIVATNOG ŽIVOTA
Stanislav Krofak, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

rijaliti

EVO KAKAV JE STANISLAV BIO PREMA BIVŠOJ ŽENI, ONA NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Iznela mnoge detalje iz PRIVATNOG ŽIVOTA

Stanislav privlači veliku pažnju otkada je deo rijaliti programa

Objavljeno:

Region mesecima trese situacija u kojoj se našla aktuelni učesnik "Elite" i hrvatski MMA borac, Stanislav Krofak, kada je svoju devojku, takođe aktuelnu učesnicu rijalitija, dopratio u karantin pred ulazak u isti, ni ne sluteći da će je tada poljubiti poslednji put kao svoju devojku.

Miona Jovanović

ušla je u "Elitu" ističući svoju vezu sa Stanislavom kao savršenu, a sebe kao nedodirljivu i zauzetu devojku. Nakon nekog perioda, ona je počela da flertuje sa Nenadom Aleksićem Ša, te je na osnovu hipotetičkog pitanja gledaoca, rešila da stavi tačku na odnos sa Stanislavom.

Ali, to nije kraj! Ona je uplovila u vezu sa Ša, a tom prilikom, s obzirom na to da su ga stalno pominjali, na vratima Bele kuće pojavio se i Krofak. On je istakao da iza sebe ima brak i iz njega ćerkicu, ali i da je sa bivšom ženom u korektnim odnosima. No, međutim, tokom današnjeg dana, Stanislav je rešio da stavi sve karte na sto, otkrivši da ga je bivša supruga prevarila.

Miona Jovanović ušla je u 'Elitu' ističući svoju vezu sa Stanislavom kao savršenu
Miona Jovanović ušla je u "Elitu" ističući svoju vezu sa Stanislavom kao savršenufoto: prentscreen/youtube/Zadruga

Sada, portal Pink.rs objavio jedne prepiske, u kojoj je njegova bivša žena, Emanuela Mea, iznela šokantne detalje iz njihovog braka. Naime, ona kipti od besa jer je Stanislav ovo izneo, za šta ona kaže da je laž, te je tako odlučila da ga totalno raskrinka.

Njegova bivša žena govorila je o njihovom odnosu
Njegova bivša žena govorila je o njihovom odnosufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ona je u prepisci priznala da je Stanislav bio nasilan prema njoj, a kako ističe, nisu ni u kakvim odnosima, poštuje ga zato što je otac njene ćerke, ali i da ju je istukao i da ga nije prijavila zbog ćerke.

- Iskreno, ni u kakvim, mis mo se rastali pre pet godina. Niti dobrim, niti lošim. On je otac mog deteta i to je jedino zašto ga poštujem. Ovo šta je rekao prevari nije istina. Bar s moje strane. On je mene istukao, potrgao mi je rebra, nisam ga prijavila zbog ćerke - napisala je bivša Krofakova supruga.

U prepisci koja je isplivala u javnost se vidi kako joj bivši muž izjavljuje ljubav.

- Volim te sada više nego ikad - napisao je Stanislav.

- Moramo tome stati na kraj, ne mogu drugačije, neću sebi dozvoliti ovo više - odgovorila mu je bivša supruga misleći na fizički napad.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Pink/N.Ž/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.