MILJANA ŽESTOKO OPLELA PO IVANU MARINKOVIĆU: Umalo došlo do OPASNOG OBRAČUNA u Eliti, evo šta se DEŠAVALO
Zadruga Elita, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

rijaliti

MILJANA ŽESTOKO OPLELA PO IVANU MARINKOVIĆU: Umalo došlo do OPASNOG OBRAČUNA u Eliti, evo šta se DEŠAVALO

Miljana je govorila o ocu svoga sina

Objavljeno: 22:22h

Miljana Kulić, učesnica rijalitija "Elita" odgovarala je na pitanja publike tokom emsije "Pitanja gledalaca".

- Ko te više nervira Ivan, Jelena ili Beka?

- Niko ovde, ali te večeri kada je uporedi psa sa mojim detetom, ali ja nemam animozitete prema nikome. Ja sam juče mazila Beku, ali mi je Ivan uzeo i krenuo da me psuje, a meni je Željko rekao da Ivan više mazi Beku nego njega. Ništa ne očekujem, ničemu se ne nadam, ali im ja svima želim svu sreću. - rekla je Miljana

Zadruga Elita
foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

- Miljana nema pojma, ona stalno menja svoje stavove i mišljenje. Ona je preneko veče peva sat vremena, i to neke provokacije na nivou deteta od tri godine, a to je Miljana stil. Ako nikoga ne primećuje to je to, ali nemoj da peva toliko - dodala je Jelena.

- Ja ne menjam raspoloženja znam za Miću da ne voli dlake životinja, ali Miljana mi je nebitna, Zola me je spasio i hvala mu na tome. Bebica sada može da uživa sa Teodorom jer je ona sa Zolom, ali me je strah da ne poludi kada vidi kako smo Jelena i ja srećni.

Usledilo je pitanje za Anitu:

- Da li si zahvalana Mići na svem i da je on jedini koji ja dobar prema tebi?

- Mislim da Mića nije jedini, ali me on vraća u normalu. da sam ga slušala prošle godine, bilo bi bolje. Ne bih bila sa Matorom sigurno - rekla je Anita.

- Bila je priča da je joj je Mića rekao da je slušala svoje srce, a onda je priznala da sam ja ispala budaletina i da je ona radila sve iz cilja. Meni je rekla da je ima cilj, u lice si mi rekla to, a sada još da se kaje što je bila sa mnom, a ja se ne kajem - rekla je Matora.

- Ja ništa nisam rekla, a rekla sam kod Darka šta mi je sve smetalo i zahvalila se Mići - dodala je Anita.

- Ja sam tada bio protiv toga, i ona je napravila problem, smatrala je da je to izlaz iz svega, ali kada je shvatila rešila je da se vrati na pravi put. Anita je neko ko nema stategiju, ona ne zna gde udara. Ovo je meni savršen odnos sa Anđelom. - rekao je Mića

- Ovde se zna o kakvim se personama radi,ako Anita sebi dozvooljava ono što Anđelo želi, ali opet mi on nije jasan što ne želi da konkretizuje nista - rekao je Menusr.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Pink/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.