"OSEDELA SAM, SVI SMO DOBILI NEKO OBOLJENJE": Matora zabrinuta za svoje ZDRAVSTEVNO STANJE, otkrila ŠOK DETALJE
Jovana Tomić Matora, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Jovana tomić u panici

"OSEDELA SAM, SVI SMO DOBILI NEKO OBOLJENJE": Matora zabrinuta za svoje ZDRAVSTEVNO STANJE, otkrila ŠOK DETALJE

Tomićeva je priznala da su joj se njeni zdravstveni problemi pojavili još u prvoj sezoni "Zadruge", a najskorijom izjavom zabrinula je brojne fanove.

Objavljeno: 13:53h

Jovana Tomić Matora u ovoj sezoni rijalitija doživela je do sada najveće životno razočaranje, jer je saznala da ju je suprugaAnita Stanojlović prevarila zbog čega je podnela zahtev za razvod braka, a isto je na nju uticalo u velikoj meri.

Budući da je gotovo svakodnevno doživljavala nervne slomove nakon što je saznala da joj je supruga bila neverna, Matora je istakla zabrinutost za svoje zdravlje.

Naime, Tomićeva je priznala da su joj se njeni zdravstveni problemi pojavili još u prvoj sezoni "Zadruge", a najskorijom izjavom zabrinula je brojne fanove.

Matora otkrila da strahuje za svoje zdravlje
Matora otkrila da strahuje za svoje zdravljefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Osedela sam sa strane, koliko me je stres izjeo... Ako ne navučem neku rakčinu... Mi smo svi iz "keca" imali veliki stres, i Luna, i Kija... Svi smo dobili neko oboljenje. Mene srce samo što ne opali - požalila se Matora.

Podsetimo, Matora se pre nekoliko dana u naletu besa zaklela svojoj supruzi i njenom potencijalnom dečku Anđelu Rankoviću da će ih likvidirati, a nedugo zatim pretila je i da će razlupati polovinu imanja u Šimanovcima, te se tako diskvalifikovati i otići u zatvor.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Alo/Olgica Kosovac Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.