TIJANA AJFON ZA ESPRESO NAKON JANJUŠEVOG SPECIJALNOG ZAHTEVA ZA NJU: Otkrila da će mu VRLO RADO IZAĆI U SUSRET
Tijana Maksimović, Foto: NENAD KOSTIĆ

evo o čemu se radi

TIJANA AJFON ZA ESPRESO NAKON JANJUŠEVOG SPECIJALNOG ZAHTEVA ZA NJU: Otkrila da će mu VRLO RADO IZAĆI U SUSRET

Starleta Tijana Ajfon oglasila se sa Espreso nakon što je Marko Janjušević Janjuš imao zahtev za nju koji se tiče Aneli Ahmić.

Objavljeno: 23:41h

Bivša rijaliti učesnica i starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon oglasila se za Espreso, nakon što joj se Marko Janjušević Janjuš javno obratio, te zamolio da pošalje poklon za Aneli Ahmić.

Naime, tokom rođendana Anite Stanojlović, Matora i Janjuš su razgovarali o Tijani, a on joj se tom prilikom javno obratio, što je mnoge ostavio u šoku s obzirom da je ona najbolja drugarice njegove bivše devojke Maje Marinković.

Sada se Tijana oglasila za Espreso, te otkrila da li će poslati kupaći njenog brenda novoj izabranici bivšeg košarkaša, a onda nam je otkrila da je ona privatno dobra i sa Janjušem koliko i sa Majom, te da ne vidi problem da to učitni.

Janjuš se tokom današnjeg dana obratio Tijani Ajfon, te je zamoli da pošalje poklon za Aneli Ahmić
Janjuš se tokom današnjeg dana obratio Tijani Ajfon, te je zamoli da pošalje poklon za Aneli Ahmićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja sam drugarica i sa Janjušem i sa Majom, a pre svega toga sam poslovna žena koja ima svoj brend i koji mi donosi hleb na sto. Tako da smatram da bih prvenstveno poslala svakoj devojci koja poželi moj kupaći, a nalazi se u Eliti jer je to za mene neophodna reklama - rekla je Tijana, pa dodala:

Tijana Ajfon za Espreso o zahtevu Marka Janjuševića Janjuša
Tijana Ajfon za Espreso o zahtevu Marka Janjuševića Janjušafoto: Petar Aleksić

- Druga stvar sutra Janjuš da me pozove privatno jer želi haljinu ili kupaci za svoju izabranicu poslala bih mu, tako da moje drugarice to razumeju i znaju da razlikuju privatno i biznis - završila je Tijana za Espreso.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.