ISTINA O POREKLU ALEKSANDRE NIKOLIĆ FRAPIRA: Ove detalje NISTE ZNALI, pojavila se i FOTOGRAFIJA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šok

ISTINA O POREKLU ALEKSANDRE NIKOLIĆ FRAPIRA: Ove detalje NISTE ZNALI, pojavila se i FOTOGRAFIJA

Aleksandra je u nekoliko navrata imala šta da doda u svoju odbranu.

Objavljeno:

Aleksandra Nikolić proslavila se učešćem u rijalitiju "Zadruga", a njena priča o Bujanovcu izaziva pažnju kad god da se pokrene. Nju život nije mazio, a mogli smo da čujemo i razne priče.

Zadrugari joj sada uglavnom tokom svađa prebacuju njeno priznanje da je bila animir dama u Bujanovcu, a odnedavno su počele internetom da kruže fotografije starlete iz ranijih godina.

Aleksandra je u nekoliko navrata imala šta da doda u svoju odbranu.

Danas je učesnica rijalitija Zadruga
Danas je učesnica rijalitija Zadrugafoto: M.M./ATAImages

Nikolićeva živi sa majkom Slovenkom. Oca je upoznala u tinejdžerskom dobu, kada joj se majka razbolela. On je bio nasilan, i morale su da ga napuste. Tada kreće Aleksandrina borba za bolji život.

- Prijatelj me je nagovorio da uđem u "Zadrugu". I tada se po ćoškovima kuće govorilo da sam ovakva ili onakva. Niti sam bila u Turskoj u zatvoru, niti sam se bavila prostitucijom. Priznala sam da sam radila kao promoterka, kao animir - dama - izjavila je Nikolićeva.

Nikolićeva živi sa majkom Slovenkom.
Nikolićeva živi sa majkom Slovenkom.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja nisam znala da je ona animir - dama. Nemam pojma, Ja sam mislila da ona ide da radi kao promoter, da prodaje neke koktele. Ja sam to čula tek kad je ona ušla u "Zadrugu" - rekla je majka Slovenka jednom prilikom.

Sada se pojavila i fotografija na kojoj tvrde da je ovo Aleks iz perioda kada je bila animir dama.

- Ja sam želela da stvorim nešto od svog života. Da ga promenim. Da ne radim posao koji sam radila pre ulaska. Meni su ljudi tamo pričali da postoje dokazi da sam radila ovo ili ono. Uvek je postojao neki crv sumnje kada sam to radila, plašila sam se za svoju sigurnost. Hvala Bogu, imala sam sreće. Od toga može fino da se zaradi, od 1000 - 5000 evra. Ali to je proklet novac. Kako dođe, tako i ode. Znam za nekoliko devojaka koje su radile isto što i ja, ali samo nikada nisu javno priznale to. Ja sam radila grudi i usne. To sam videla od devojaka koje su radile. Meni je greška to što sam uradila ova prevelika usta. Meni su tu svašta nudili. Stanove, sumanute sume novca, telefone, šoping. Ja sam celog života okružena opasnim momcima - pričala je Nikolićeva.

 Oca je upoznala u tinejdžerskom dobu, kada joj se majka razbolela.
Oca je upoznala u tinejdžerskom dobu, kada joj se majka razbolela. foto: M.M./ATAImages

- Ona tu zapravo ništa loše nije uradila. I ja sam dobijala ponude, ali ih nisam koristila. Bila sam lepa i mlada. One koje glume dame i nose šešire su bile gore nego ove javne žene. Možete raditi celog života u kafani i ipak biti prva dama - zaključila je zadrugarkina majka.

Majka nije znala njeno zanimanje
Majka nije znala njeno zanimanjefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.