Sara Reljić za Espreso otkrila da li je bila sa Bilalom pre Zadruge!
Sara Reljić, Foto: Privatna arhiva

iskrena

Sara Reljić za Espreso otkrila da li je bila sa Bilalom pre Zadruge!

Šokantne informacije na imanju u Šimanovicma.

Objavljeno: 14:00h

Sara Reljić je bila gošća na sinoćnoj momačkoj večeri u "Zadruzi". Mi smo je kontaktirali neposredno nakon što je ona napustila imanje u Šimanovicima.

– Zanimljivo mi je bilo. Malo sam se podsetila kakva je ludnica unutra,tako da su mi pomešana osećanja - rekla je Sara za Espreso.

Sara Reljić
foto: Privatna arhiva

Pošto je Sara bila želja Bilala Brajlovića da mu baš ona peva na momačkoj večeri, nas je zanimalo otkud da se oni znaju i da li je iznenadilo što je ovaj zadrugar baš nju želeo na svojoj momačkoj večeri.

– Bilal je dobar drugar sa mojom menadžerkom iz Bosne, Ajlom. Ja pretpostavljam da me je zato spominjao i pozdravljao, i da mu je Ajla rekla kako pevam i kakvu atmosferu pravim, tako da verujem da me je zato i dozivao da dođem da mu pevam - rekla je Sara za Espreso.

Mi smo je pitali i da li joj je imanje probudilo neka sećanja iz "Zadruge 1" kada je učestovvala i da li joj sve to možda nedostaje.

– Nije mi nedostajala Zadruga, ovo mi je treći put da sam na imanju, ostala dva puta sam bila u kratkoj poseti za Novu godinu. Probudilo mi je uspomene, neke sam videla tužne, videlo se da im nedostaje porodica i podsetili su me na mene, a neki su bili dobro raspoloženi pa su mi skretali misli sa toga. Sve u svemu,zanimljivo iskustvo… - rekla je Sara za naš portal.

1 / 7 Foto: Printscreen

Od sinoć se spekuliše da su Bilal i Sara zapravo imali aferu pre "Zadruge". Tačnije, te spekulacije su se čule među zadrugarima.

– Dečka prvi put u životu vidim! Ne verujem šta se priča! U šoku sam bila kada sam izašla sa žurke i ne mogu da verujem - pojasnila je Sara svojoj odnos sa aktuelnim učesnikom "Zadruge".

Bonus video:

01:42

SARA RELJIĆ ŽESTOKO ODGOVORILA DARI BUBAMARI NA UVREDE! Pevačice zaratile zbog dečka koji je DOBRO POZNAT JAVNOSTI

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.