SKINULA SE VATRENA MANEKENKA, A ONDA INTIMU PRITISLA MINI TANGAMA: Bezobrazno se namestila otpozadi, kadrovi su HOT
Foto: Profimedia

zaintrigirala

SKINULA SE VATRENA MANEKENKA, A ONDA INTIMU PRITISLA MINI TANGAMA: Bezobrazno se namestila otpozadi, kadrovi su HOT

Provokativne fotografije prikupile su gotovo 140 hiljada lajkova i brojne komplimente. "Boginja", "Prava sirena", "Prirodna lepotica"...

Objavljeno:

Tina Kunaki, manekenka i supruga francuskog glumca Vensana Kasela, nedavno se pohvalila na Instagramu fotografijama sa jedne popularne plaže u Rio de Žaneiru, gradu u kom ona i Vensan provode veći deo godine.

Tina je na fotografijama pozirala u minijaturnom belom bikiniju, pa nije ni čudo što je "zapalila" društvene mreže. Ona je objavila dve fotke i snimak u jednostavnom kostimu na vezivanje, koji je malo toga ostavio maštu na volji - gaćice su pokrile samo najintimnije delove, a ni gornji deo nije sakrio ništa više.

Tina Kunaki
foto: Instagram

Na prvoj fotografiji mlada manekenka pozira okrenuta leđima kameri, akcentujući svoju oblu pozadinu, dok na narednoj pokazuje lep dekolte i ravan stomak, te vitku figuru. Nemoguće je ne primetiti da gospođa Kasel i bez šminke izgleda veoma negovano i atraktivno.

Provokativne fotografije prikupile su gotovo 140 hiljada lajkova i brojne komplimente. "Boginja", "Prava sirena", "Prirodna lepotica", "Ti si princeza", "Savršena ženo", "Bukvalno si najzgodnija na svetu", "Brazilom šeta najlepša žena sveta", samo su neki od komentara.

Tina Kunaki
foto: Instagram

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.