Razvode se Bred i Anđelina? Razlog zbog kojeg se rastaju će vas ostaviti bez teksta!

i lepe stvari imaju kraj

Razvode se Bred i Anđelina? Razlog zbog kojeg se rastaju će vas ostaviti bez teksta!

Mediji već godinama unazad javljaju kako se najpeši holivudski par razvodi. Ovaj put, kako strani izvori tvrde, njihov razvod nije više samo trač
Objavljeno:

Kako prenosi Parent Herald, Anđelina je Pita prevarila s jednim kamermanom, što popularni glumac nije mogao da joj oprosti, pa će se njihov brako okončati. Nikada neće zaboraviti: Lejdi Gaga posvetila pesmu svim žrtvama silovanja, uključujući i sebe (VIDEO) Strani mediji javljaju da je lepa oskarovka trenutno u Kambodži, gde režira film "Prvo su ubili mog oca", ali i gde je stupila u zabranjenu vezu s jednim od članova svog tima. Štaviše, oni se navodno toliko dopadaju jedno drugom da otvoreno flertuju u javnosti i da ne uspevaju da sakriju seksualnu tenziju.

Predstavnici za štampu slavnog para još uvek nisu potvrdili nijednu od ovih informacija, a Parent Herald ističe da Pit planira da napusti Anđelinu i zasnuje dom u Engleskoj. Ubrzo pošto su se glasine pojavile, glumica se vratila u Los Anđeles s Paksom, Šajlo i Zaharom, troje od svoje šestoro dece.
Ukoliko je vest o razvodu istinita, moguće je da Bred neće dugo tugovati. Kako piše Ho​llywood life, on bi utehu mogao da nađe u zagrljaju mlade Selene Gomez, s kojom ga sve češće spajaju. (Espreso.co.rs/ Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.