DOK SE ONA BORILA ZA ŽIVOT OD SUPRUGA DOŽIVELA VELIKU IZDAJU: Potresna priča o ženi koju OBOŽAVA CELA ZEMLJA
Glumica, Foto: prentscreen/instagram/theshando

pogledajte

DOK SE ONA BORILA ZA ŽIVOT OD SUPRUGA DOŽIVELA VELIKU IZDAJU: Potresna priča o ženi koju OBOŽAVA CELA ZEMLJA

Zloćudnu bolest otkrila je u martu 2015. godine

Objavljeno:

Glumica Šenon Doerti danas slavi 53. rođendan. Zvezda serije "Beverly Hills 90210" od 2015. godine bori se s rakom dojke koji je u četvrtom stadijumu, a njena teška životna priča potresla je mnoge...

Zloćudnu bolest otkrila je u martu 2015, a na mastektomiji je bila u maju 2016. godine. Godine 2020. bolest se vratila, a glumica je neko vreme izgledala jako loše, zbog čega je i sama pomislila da joj je došao kraj.

- Opet imam rak, četvrti stadijum. On je metastazirao u moje telo i znam šta to znači. Pitala sam se puno puta: Zašto ja?, A onda sebi kažem: A zašto ne ja? Teško mi je - rekla je tada, te istakla kako joj je najteže zbog majke i supruga koji se teško nose s njenom dijagnozom.

Glumica danas slavi 53. rođendan
Glumica danas slavi 53. rođendanfoto: prentscreen / instagram/theshando

Nedavno je u svom podkastu 'Let's Be Clear' fanovima otkrila kako je počela da prodaje svoju imovinu kako bi "olakšala život svojoj mami kad umre".

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. Budući da će joj biti tako teško, želim joj olakšati neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune nameštaja - objasnila je Doerti.

Sa suprugom Kurtom Isvarienkom venčala se 2011. godine, a prošle godine par se razveo. Razvod je potvrdila njena predstavnica Lesli Slon za USA Today.

Otkrila je kako da je počela da prodaje svoju imovinu
Otkrila je kako da je počela da prodaje svoju imovinufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Razvod je zadnje što je Šenon htela. Nažalost, osećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj menadžerki, Kolier Grim, jer je ona intimno umešana u to - rekla je ukratko te tako sugerisala da je razlog razvoda bila druga žena.

Nedavno je u premijernoj epizodi svog podkasta 'Let's Be Clear' otkrila kako je saznala da ju je suprug varao dok se ona spremala za operaciju tumora na mozgu.

- Na operaciju sam išla rano ujutro i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dve godine - rekla je Doerti.

Iza nje su dva propala braka s Ešlijem Hamiltonom i Rikom Salomonom koji su potrajali po godinu dana.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sata.hr/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.