JEZIVO! Uhapšena navodna MULA muzičara: Tvrde da je PRENOSILA DROGU ovo STRAŠNO klupko se ODMOTAVA
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

jao!

JEZIVO! Uhapšena navodna MULA muzičara: Tvrde da je PRENOSILA DROGU ovo STRAŠNO klupko se ODMOTAVA

Rekli su da su u avionu pronašlli nešto što je izgledalo kao narkotici

Objavljeno: 14:36h

Federalni agenti presreli su privatni avion Šona Kombsa odnosno Paf Dedija na aerodromu u Majamiju, uhapsili su tom prilikom muškarca koji je navodno radio kao mula za ozloglašenog repera, prenoseći drogu.

Ti detalji saznaju se nakon što je izvršen pretres kuća čuvenog muzičara u Los Anđelesu i Majamiju. Advokat medijskog mogula oglasio se sinoć, tvrdeći da je sprovedena "demonatrsacija sile za koju nema opravdanja".

Šon Kombs je jedan od najuticajnijih svetskih repera
Šon Kombs je jedan od najuticajnijih svetskih reperafoto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Nakon što su federalni agenti presreli privatni avion Paf Dedija, uhapšen je Brendon Pol (25) koji je optužen za dve odvojene optužbe - jednu za posedovanje supstanca za koje se sumnja da su kokain, a drugu za posedovanje bombona za koje se sumnja da su marihuana.

U izjavi koju prenosi TMZ policajci koji su u istrazi sarađivali sa federalnim agentima, carnicima i nadležnima za graničnu kontrolu, rekli su da su u avionu pronašlli nešto što je izgledalo kao narkotici. Analizom je uvrđeno da je u pitanju droga. Pol je uhapšen, ali i brzo pušten iz zatvora. Advokati Paf Dedija čija vila u LA nakon pretresa ovako izgleda kao i advokati Brendona Pola nisu komentarisali ovaj slučaj.

1 / 4 Foto: Profimedia

Pol Brendon se prvi put pominje u službi producenta Rodnija Lil Roda Džonsa koji je tužio Paf Dedija u februau (svi detalji tužbe u odvojenom tekstu). Džons tvrdi da je Pol za Dedija radio kao čovek od poverenja, da je često nosio vatreno oružje i da je nabavljao i prenosio drogu i oružje za Kombsa, piše Page six.

Muzički producent tvrdi i da je Pol "pregovarao o honorarima koje su primale seksualne radnice" dok su radile za Kombsa koji negira te optužbe.

Šon Kombs je jedan od najuticajnijih svetskih repera, poznat je po stavu koji poručuje : ja sam nedodirljiv i pored svih prethodnh skandala u koje spadaju i optužbe da je umešan u ubistvo Tupaka, novi detalji su izazvali veliki šok, iako ima dosta onih koji su očekivali ovakav rasplet događaja.

Na to su ukazivale stravične optužbe protiv repera. Istraga je u toku, Šon Kombs nije priveden, nisu mu određena bilo kakva ograničenja vezana za putovanja. Nakon pretresa se ubrzo pojavio na aerodromu u Majamiju, bio je na putu za Karibe, sa svoje dve ćerke.

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.